emjot Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ostatnio szef w pracy chciał, żebym zrobił strone WWW we flashu, ale jak się dowiedział ile kosztuje orginał to szybko zrezygnował z tego pomysłu. Po jakimś czasie dowiedział się od jego znajomego z USA o tej stronie http://mega-cheap4u.biz/ Jako, że znam tylko podstawy angielskiego, zrozumiałem z niej, że można u nich ściągnąć pełną wersje programu czasami za 10% ceny produktu dostępnego normalnie w sklepie. Jest to orginalana kopia ale tylko z numerem seryjnym. Piszą tam, że cena jest tak mała gdyż nie płacimy za pudełko ani za płyty czy też instrukcje tylko za sam program i że niby wszystko jest legalne. Co wy o tym sądzicie, może doczytaliście się na tej stronie czegoś czego ja nie zrozumiałem i że wszystko to jakieś podpuchy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr8aComp4me Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 skoro to jest legalne to musza miec prawa na sprzedawanie od macromedii ( w przypadku flasha )... Najlepiej wiec napisac maila z zapytaniem czy tamta strona sprzedaje ich produkt legalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 to sa oszusci!! latwo to poznac np po tym, ze wchodzac w formularz skladania zamowienia jest pole na wpisanie serii karty itp a strona nie jest szyfrowana - chodzi tu o kradiez danych :) reasumujac: NIE KUPUJ TAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...