Kicko Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Które pamięci są lepsze Kingston czy Twinmos?? i Czym się różni Ram Pc - 400 2,5 Cl od Pc - 333 3,0 Cl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 kolorem sciany, ten pierwszy to jesion a ten drugi to mis koala ;d a tak na serio to kingston lepszy, a ja bym bral kingmaxa, tanszy i tez dobry ;d. a co do typpow to se wklep w wyszukiwarce to sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja bym bral twinmosa bo mam twinmosa ;] cl 2.5 to jest czas dostepu im mniejszy tym lepszy ale bez przesady ;] kingston ma chyba standardowo cl 3 jezeli tak to lepszy twinmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicko Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Kingstony robią 2,5 a nawet 2,0 Cl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 twinmosy to teraz straszne badziewie, byl o tym topic. Nawet 200mhz nie chca wyrobic. A kingstone to mimo wszytsko solidna firma i stnadr spokojnie uciagnie(200mhz). Ja tez ma kingstony i smigaj 2-2-2-11 wiec nie mow mi ze kingstone ma 3cl standardowo bo jestes smieszny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicko Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ja jestem początkowy na tym forum jak widać więc nie wiedziałem czy był tu taki temat czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleem Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 polecam Kingstona, podobno jakies problemy z nowymi TwinMos'ami sa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicko Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ej, a może ktoś mi powie czym się różnią ramy Pc - 400 2,5 Cl od Pc 333 3,0 Cl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ej, a może ktoś mi powie czym się różnią ramy Pc - 400 2,5 Cl od Pc 333 3,0 Cl???Hmm... 1)PC-400 maja standardowe taktowanie 400MHz, a PC-333 maja 333MHz. 2) pamieci CL2,5 maja CL 2,5 , a CL3 maja CL 3.0... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicko Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dario wiem o tym ale czym się różnią?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 jak czym sie roznia????????/ przeciez juz ci powiedzieli.... eh, no 333 sa gorsze od 400 bo maja nizsze taktowanie maksymalne. na 333 nie wyciagniesz fsb 200 no chyba ze na bardzo dobrych pamiatkach. a cl 2,5 jest lepsze od cl3 bo to jest krotszy czas opoznienia do czegos tam :P tym mniejsze tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...