Skocz do zawartości
th0t

Zestaw komputerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Tego porcka i tak nie wykreci mocno, a i po co krecic ... (lepsza wydajnosc niz Prescotty)

A tak pozatym chyba pomyliles platformy, bo oile sie orietuja to Prescott'y sie "gotuja".

Jedne i drugie grzeją się prawie równo, ale rzeczywiście Intel troszkę bardziej.

Po co o jakims azocie gadasz, wystarczy kupic obudowe Chieftec'a, powiedzmy model Bx-03B-B-B, dolozyc ze 2 wentyle i bedzie spokoj ...

Widzisz w zestawie o którym mowa coś takiego? bo ja nie widzę ...

Czy ja wiem czy wszystkie plyty maja bledy ... ASUS wydal bardzo dobra plyte pod tego procka, nie ma z nia zadnych problemow ... Asus K8V Deluxe

Nie wiem, nie składałem kompa na tej płycie.

Uzuj rolki w myszce i zobacz ... sam o tym wspomniales, wiec ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quam

Za te 5000zl miała być tylko "skrzynka" [bez monitora] jak to powiedział  th0t

Wg. komp jest dobry tylko te 750 zl z monitora dokładasz do karty graf i masz GF 6800 GT zamiast Radeona 9800 Pro..

W takim razie sorry nie doczytałem... ze bez monitora, to tak te 550zł (bo tam o 200zł przektroczyło) dowalić do karty graf (6800) i komp JAK ULAŁ... !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie sądze ze konfig podany przez Quama jest najlepszy ale Z GF 6800 GT ktorego ja dodałem... ;)

Złoty Przeciez ludzie kupują Gf 6800 GT za 1500 zl... [Leadtek] http://sklep.tweak.pl/ a ten napewno bedzie troche bardzo wydajniejszy od R 9800 Pro..... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez ludzie kupują Gf 6800 GT za 1500 zl... [Leadtek] http://sklep.tweak.pl/ a ten napewno bedzie troche bardzo wydajniejszy od R 9800 Pro.....

:?:

http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...28TD&kat=&pkat=

Między Gf 6800 a 6800 GT jest wiele różnic... Np. 500zł w cenie i cztery potoki różnicy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od początku chodziło mi o Karte za 1500 zl GF 6800 GT.....

to tak te 550zł (bo tam o 200zł przektroczyło) dowalić do karty graf (6800) i komp JAK ULAŁ... !

Można to twz wywnioskować z wypowiedzi Quama

Dożucasz 550 zl do tych 1000 zl [cena Radeona 9800 Pro] i masz Gf 6800 GT 12 Potokowego :wink:

Dobra zresztą nie ważne... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to sorki albo zle przeczytalem albo gdzies byly złe oznaczenia.. :?

Reczywiscie:

GF 6800 = 12 potoków

GF 6800 GT = 16 potokow

Co do odblokowywania potoków to slyszalem ze miał wyjsc Riva Tuner z Modem odblowowywującym 4 dodatkow potoki...ale chyba jeszcze nie wyszedl... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi