Markus19 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam Serdecznie wszystkich :) Posiadam od niedawna taką kartę graficzną: Leadtek Winfast A310 TD 256DDR (128bit) (GeForce FX5600) Nie wiem czy jest to wersja ULTRA ale nie spotkałem się z normalną wersją tej karty która ma na pokładzie 256MB DDR :) Nie kupiłem jej tylko dostałem w prezencie od wujka bo on sobie zafundował FX6800 (szkoda że sobie :) ) Chciałem spytać posiadaczy takiej karty (lub tych którzy mieli taką kartę) Czy jest ona w miarę dobra :D do podkręcania itd... Da się na niej w Doom 3 pograć przy Celeronie 2,4GHz i 512 DDR Twinmos (Dual 2x256 DDR 400MHz ale chodza na 266MHz bo to Celeron) Proszę o każdą opinię, poradę i z góry za nią dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 no więc jak na karte za darmo to całkiem dobra karta :D zainstaluj sobie programik riva tuner i będziesz mógł sobie pokręcić;] programik w dooma spokojnie pograsz , ale caleron do demonów prędkości nie należy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jest to zwykly 5600 a 256mb. to tylko chwyt materkito. Ale jak za free to karta oka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Karta ma chyba taktowania 325/500mhz to nie jest zle ja mialem wersje 128mb i bylem bardzo zadowolony:) jedyne co mnie zloscilo to wiatraczek troche za glosny ale ogolnie b.fajna grafa. A jesli ją dostales to masz fajnie (tez bym chcial miec takiego wujka:) ) ALe mysle ze powinna pojsc na gpu 350-370 i pamieci 600mhz moze wiecej ale jak bedzie to nie wiadomo - sam musisz sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunny Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 moja poszła max na 380/625,jak na karte za free to jest całkiem spoko ale w poruwnaniu do radeonów z tej samej pułki cenowej to jest do D.PY,ja zamierzam swoją zepsuć i oddać na gwarancje może mi wymienią na 5700 ,albo sprzedać i kupić za tą kase jakiegoś R9550 albo dołożyć do 9600p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 256mb - dzięki temu firmy więcej zarabiają - wciskają tyle ramu na słabą karte... A jak się kręci - póki nie spróbujesz - to sie nie dowiesz... Co do dooma - ta celina mi tu nie pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus19 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No się trochę zdziwiłem :) Doom 3 poszedł mi na opcjach High Quality i nawet mi nie szarpie :D Mam Celeron 2,4GHz, 2x256DDR Twinmos 400MHz, i Tego Leadtek Winfast A310 TD 256DDR Jestem zadowolny że mogę sobie pograć w taką gierkę bez zwiech i szarpnięć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gink Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Pilnie poszukuje biosu tej karty, moze byc dowolna wersja biosu (stara/nowa). Ale dokladnie A310 TD 256 MB (tj. karta z myVIVO). Bede wdzieczny za link, albo wyslanie na maila. Jesli ktokolwiek z tu zagladajacych ma ja, to prosze o chociazby zrzucenie swojego z karty na dysk i przeslanie mi. Big TNX. Moj email Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam tą karte, mogę na niej postawić system, ale za cholere nie mogę wgrać sterów - chodzi tylko na referencyjnych XP :blink: Karta przywieziona z Niemiec, z jakiegoś starego PC-ta. Myśle o wgraniu nowego biosu do karty i tu prośba do właścicieli o kontakt. No chyba, że ktoś wie w czym problem to proszę się wypowiedzieć. Tak wygląda ta karta - WinFast A310 TD --------------------------------------------------- Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...