szybki__ Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 nie wiecie czy gdzies w biosie mojej plyty mozna ustawic dzielnik fsb/ramu/agp itd...? bo jakos nie moge tego znalezc, nawet po crtl+f1 (a wtedy pojawiaja sie niby zaawansowane opcje...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 ustawia się automatycznie na 1/5 przy fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 heh, do tylu to ja raczej nie dociagne...:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 heh, do tylu to ja raczej nie dociagne...:(Przy magistrali do 150 nie powinno być żadnych problemów. A ja uważam że nawet lepiej mieć pci w ranicach 37-38 bo wszystko wtedy działa szybciej :D :D :D . A dla dysków i kart na pci to żadne zagrożenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Zaraz zaraz a czy dyski nie chodzą z tą samą częstotliwością ci PCI :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 z tego co wiem to tak. jeszcze takie pytanko: jesli za duzo ustawie i komp nie bedzie chcial ruszyc w ogole, to sam wroci na default? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 z tego co wiem to tak. jeszcze takie pytanko: jesli za duzo ustawie i komp nie bedzie chcial ruszyc w ogole, to sam wroci na default?nie wiem jak jest z tym gb. Ale jak nie wróci to robisz clear cmosu (taka zworka na płycie koło bateryjki) lub startujesz kompa trzymając ins. i po kłopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moody Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jak dasz za dużo i komp nie wystartuje to płyta resetuje fsb do 133 (ew.100). Wypróbowane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqs Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Niestety nie macie racji. mnoznik zmienia sie przy okolo 145 mhz. Przez to nie jestem zbyt zadwolony z tej plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Niestety nie macie racji. mnoznik zmienia sie przy okolo 145 mhz. Przez to nie jestem zbyt zadwolony z tej plyty. Wszystko zależy od BIOSu. Przynajmniej tak jest na Epoxie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqs Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Niestety nie macie racji. mnoznik zmienia sie przy okolo 145 mhz. Przez to nie jestem zbyt zadwolony z tej plyty. Wszystko zależy od BIOSu. Przynajmniej tak jest na Epoxie. W takim razie jaki bios do tej plyty? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 problem polega na tym ze mam zaplombowanego kompa, wiec jakiekolwiek zworki odpadaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...