tumeks Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam! Mam pytanie właśnie braciakowi padła płyta i mam pytanie czy procesor tesh może się popsuć gdy płyta pada? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Włóż tego procka do siebie do kompa to sie przekonasz... ;) Ja slszaelm ze jak pada procek to plyta moze pasc ale nie wiem jak jest odwrotnie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 to zalezy w jaki sposob padła zwarcie? spalony zasilacz?, jesli sie np mosfety przepaliłyczy cokowiek innego to procek nie ma prawa pasc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 zasilacz jest w porządku poprostu tylko płyta padła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexxdogman Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Polecam sprawdzenie - jeżeli sam nie umiesz bądź obawiasz się o sprzęt - poproś jakiś serwis o sprawdzenie - w większości takich przybytków ludzie są bardzo pomocni. Co do "padania" sprzętu przeczytaj poniższe dwa przykłady: 1).Overlocking procka 1700XP+ ( - z pośpiechu nie założyłem pasty - poszedł procek oraz płyta MSI KT266 Pro (przez chwilę myslałem że 2x256 DDR też...) chociaż dzięki temu zajściu jestem posiadaczem 2200XP+ oraz MSI KT6 Delta; 2.)Koledze padł zasilacz - poszło napięcie (chyba 5V - przynajmniej tak ocenił serwis) - zjarał wszystko (nagrywarka, płyta, garfika, muzyka, sieciówka, nawet HDD oraz flop). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...