krzypaw Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hej, znajomy chce u siebie postawić dla sieci lokalnej serwer i musimy kupić dysk no i właśnie ma mobo abit BE6-II z kontrolerem ata 33/66. Jak duży dysk można kupić do tego kontrolera żeby był prawidłowo rozpoznawany :?: Patrzyłem na stronie abit ale nie ma tam nic na ten temat. POZDRO PS interesuje mnie czy będzie widziana 120 GB lub co najmniej 80 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nie chodzi mi o tworzenie macieży raid, chce wiedzieć tylko czy jak podłącze do tej płyty dysk 120 GB jakiś z 8 cache np: WD czy samsunga to czy zostanie on poprawnie wykryty i czy będziedobrze współpracował z tą płytą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 z 40GB moze byc problem to trzeba osobiscie potestowac bo na jednej mobo chodzi a na drugiej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...