Gru Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jak uniemożliwić instalowanie GG na komputerach z Windowsem 98SE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 chyba sie nie da... mozna natomiast na frewallu poblokowac porty GG - i na jedno (prwie) wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Bahor, a może i ktoś inny wie, jakie to porty, bo prawdopodobnie mam zablokowane (SP2) i nie działa mi gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Bahor, a może i ktoś inny wie, jakie to porty, bo prawdopodobnie mam zablokowane (SP2) i nie działa mi gg.TCP-8074 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Próbowałem, nie działa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...