Sawicki Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ''Witam. Zadzwoniła dziś do mnie pani z biura obsługi heyah i powiedziała że muszę w ciągu 14 dni doładować konto kartą za minimum 50 zł. W przeciwnym przypadku potym czasie karta sim będzie zablokowana. Zaznaczam że moje konto nie jest puste, regularnie ładuję kartami po 20 zł. Jeżeli to się sprawdzi, będę każdemu odradzał tą sieć'' Uważajcie na takie telefony niby z biura. Dzwoniłem do biura obsługi i dowiedziałem się że ktoś się podszywa pod biuro i wmawia że trzeba kupic kartę za 50. Heyah nie ma z tym nic wspólnego, i nieprawdą jest że zablokują kartę sim. Jeszcze raz. Uważajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zadałeś pytanie i sam sobie na nie odpowiedziałeś :? Zawsze możesz zadzwonić do BOA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Trzeba tez uwazac na smsy od oszustow. Taki typek wysyla smsa na byle jaki numer (akurat Tobie sie moze trafic), ze mozesz miec doladowanie w promocyjnej cenie za 20pln masz 40pln jak to zrobisz juz teraz. Wyslij sms na numer milion piecset sto dziewiecset a wsrod tego zagmatwanego numeru jest jego osobisty i sie okazuje, ze na jego koncie pojawia sie kilkadziesiat pln poniewaz najzwyczajniej w swiecie doladowales mu konto. Na 100sms, ktore on wysle na pewno trafi na jednego naiwniaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Czego to Rodacy nie wymyślą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Madrze mysla cwaniaczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Nie wiem, czy mądrze, ale na pewno cwaniaczki. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...