nal Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 do wyboru mam 2 modele w podobnej ceninie, oba na samsungach 2.8ns: Gigabyte model GV-R96P128D - 550zl http://www.pcprojekt.pl/index.php?str=kata...c00fc507aab608a HIS Excalibur 9600PRO128 - 539zl http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...cmd=show_detail Co wybrac bo juz mi glowa paruje a nie wiem i nie moge sie zdecydowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Brał bym Gigabyta Szukaj na forum pełno jest topiców o 9600pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wziąłbym Gigabyte. Jeśli rdzeń chodzi u niej pięknie i pamięci lepiej od wersji DH to będzie to bardzo szybka karta po podkręceniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 a jak wiatraczek na karcie GigaByte'a, glosny jest? Ma to dla mnie dosc duze znaczenie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Na moim Gigabycie muszę stwierdzić z przykrością słychać wentyl. Nie jest to bardzo uciążliwy dźwięk ale słyszalny. Ale wszystko zależy kto co lubi. A nie mogę całkowicie obiektywnie stwierdzić bo mój zasilacz Chiftec 1136H robi większy szum jak się rozgrzeje :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Czy ten Gigabyte aby na pewno ma pamięci 2,8ns??? Jeśli tak to warto, choć poszukałbym FIC-a bo sie genialnie kręci jak sie coolerek zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Czy ten Gigabyte aby na pewno ma pamięci 2,8ns??? Jeśli tak to warto, choć poszukałbym FIC-a bo sie genialnie kręci jak sie coolerek zmieni. też coś mi sie wydaje że to mogą być pamięci nie 2,8 a 3,3ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To sa pamieci 2.8, model z koncowka DH ma pamieci 3.3 i kosztuje 499zl . Ja juz tego radeona kupuje ponad tydzien i kupic nie moge bo mam problem z wyborem :P a w podobnej cenie okazuje sie ze jest jeszcze szafirek za 569zl, ale o nim niewiele wiem, jakie pamieci itd nic nie wiem http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 GigaByte model GV-R96P128D nie posiada HardwareMonitora ktory to jest w modelu GV-R96P128DH. Ciekawe czy to wada czy zaleta jak myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Szczerze wydaje mi się że może i zaleta. Przynajmniej nie będziesz się stresował temperaturą :wink: A jesli chodzi o szafira to wyczytałem że podle kręcą się na nim pamięci więc nie polecam. Jeśłi przy wersji D pamięci pójdą na 700MHz a rdzeń na 600MHz to karta będzie nie do pobicia. Ale pamięci chyba sie tak fajni nie zachowują choć ich bariera to 715MHz (też coś o tym słyszałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultra Puchacz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja kupiłem Gigabyte i nie żałuje, ba POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...