deeejot Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 wyscicigi oo fajnie a dasz linka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 W Tycoona jeszcze bym baaaaardzo chętnie pograł. Pozarywałem pare nocy przed tą grą jeszcze na 386 :D Ale ma multiplayera tylko przez comy :-(Transport Tycoon Deluxe chodzi jeszcze przez IPX ale to nie zalatwia sprawy... :( Moze jakis z zagorzalych fanow tej gierki dorobil jakiegos patch'a albo specjalny programik do grania np P2P...? Ja mógłbym pograć w Motorhead, bo jeszcze mam tą gierkę...No prosze, moze za tydzien bedzie juz tyle chetnych zeby zalozyc "lige osiedlowa"? ;) Z tymi starymi grami to jest tak:Niektorzy chca w nie grac bo na nawe gry i sprzetu nie starczy :)Po drugie gdy chcemy zdobyc i zagrac w gre z przed 4 lat to wydaje nam sie jaka ona byla super zarabista wtedy tak super sie gralo w nia i gdy juz zalatwimy sobie ta gre pogramy kilka minut do kilku godzin to mowimy eeee no fajne ale juz sie mi znudzilo dawniej to jakos ta gra wydawala sie fajniejsza !No masz troche racji... kiedys taka TOCA, Colin McRae Rally albo Viper Racing robily potezne wrazenie i gralo sie w nie z wypiekami na twarzy, moze dlatego ze po prostu nie bylo lepszych gier, ze nawet sobie nie wyobrazalismy ze moze byc cos takiego jak Colin 2.0 czy chociazby zapowiadany V-Rally 3 (swoja droga niesamowity...). Coraz czesciej lapie sie na uczuciu ze UT juz mnie nie bawi, ze sie przejadl :(. Pewnie dlatego ze widzialem juz UT2003... chociaz obserwuje tez cos zupelnie odwrotnego, coraz czesciej wracam do oryginalnego Unreala... :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Co do wara2 to przecież masz wersje battle.net i tam możesz pykać z ludźmi z całego świata, jest nawet ladder itd a sama gierka kosztuje obecnie z 40 zyla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Niby jest ale nikt nie da 40 zeta za tak stara gierke ;) Nie mowie ze zla ale Settlersy chodza po 19 zl... wiec... wybor jest oczywisty... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 W Motorheada bardzo chętnie bym popykał - fajowa giera. Niestety na moim GeForce2 lekko się kaszani (nie ma żadnych napisów na ekranie itp.) więc na razie odpadam. Ale jak uporam się z tym problemem to dam znać :lol:Przeciez wyszedl GeForce patch i to daaawno temu :P Pozdr... Ejjj czemu ja o tym nic nie wiem???? Gdzie to można znaleźć??? A może to masz??? Jeśli tak to prześlij mi na maila: michalszubart@wp.pl będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 master of orion - transport tycoon - ale to chyba za stare gry:))) ale niesmiertelene W Tycoona jeszcze bym baaaaardzo chętnie pograł. Pozarywałem pare nocy przed tą grą jeszcze na 386 :D Ale ma multiplayera tylko przez comy :-( Ja dalej czasem chętnie młóce w transporta.... Gierka przednia! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A co do nfs3 to dalej mam. Niezapomniane wyścigi z moim małym bracholkiem (ma teraz 9 lat). Naprawdę on świoetnie w takie gry gra. Juz jak miał 3-4 lata to grywaliśmy w lotusa (!!!) i on zwykle wygrywał bo o nic nie zawadzaliśmy a on startował tym autem które było ciut bliżej i o tyle właśnie wygrywał! A w nfs3 to niezapomniane były rajdy mclarenem (nomalnie go nei było) i po rasowaniu na każdą trasę było naprawdę suuuper. na pierwszej jak dobrze pamiętam to coś koło 57 sek wyciągałem (60 bez rasowania silnika). A jescze śmieśnie bnyło jak we dwóch na jednej klawie graliśmy: on zawsze automata brał ja manuala i czasem zamiast zmiany biegów słysząłem tylko piiii, ale i tak było super. W sumei teraz mają oni w chacie (moi starzy a właściwie to starsze brat) wingmana formule więc można bezproblemowo we dwóch mykać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 To ja dorzuce dungeon keeper 1 szczegolnie pl wersje teksty mnie tam poprostu rozwalaja... ostatnio zassalem sobie ta gierke i pykam namietnie.. szkoda ze wersja d3d nie chodzi pod w2k :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuse Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No proszę do jakiej gry eR was namawia :o) IMHO porównanie trybu multiplayer Total Anhilation i StarCraft'a jest śmieszne. O miodności SC długo można by mówić. Ja z chęcią bym pograł w Dungeon Keeper 1 (2 też może być) aka B4-Intruder in SC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuse Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ktoś mnie przegonił z DK1, swego czasu to była moja ulubiona gra. Proponuję jeszcze Carmageddon 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Widzicie, i tu sie juz tworza podzialy zwiazane z osobistymi preferencjami. Ja np. nie widze nic specjalnego w multiplejerze SC, natomiast w TA - to jest zupelnie co innego. Badz co badz, SC dopiero wychodzil gdy TA juz na dobre zagoscilo pod strzechami, a jednak TA wyprzedza SC o epoke (nie tylko graficznie). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozarcik Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Nie wiem czy pamiętacie jeszcze gierkę Carmageddon (ale tylko pierwsza część) - jeżeli ktoś lubi sobie naprawdęposzaleć po mieście oraz podpisać się na czerwono na asfalcie - gorąco polecam - również multiplayer jest baardzo ciekawy. Do listy starszych gierek należy dorzucić prygodówki: - seria Monkey Island (pierwsze dwie części to majstersztyk przygodówek) - Discworld 1 i 2 ("Bring out your dead!" - Death) Jestem w posiadaniu starych numerów Top Secret (od 5/91 do 4/94), klasyka gier komputerowych zanim nie pojawił się Seret Service. Czy kotś pamięta jescze Populusa, początki Sim City, X-com, pierwsze pIrince of Persia? mmm współcześni twórcy gier mogliby się uczyć jak zrobić grę wktórej liczy się grywalność (dawniej miodność) a nie kolejne wersje chipsetów karty, sterowników, bibliotek etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Może jeszcze SUPERBIKE 2000? oj, długie godziny przy tym spędziłem, no i dla mnie nie ma lepszej "motorówki". Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 A ja tam lubie Steel Panthers, ktore i na 486 z 2 mb grafika chyba rusza ;) Przy okazji, ma ktos moze SP 1 lub 2 albo wie, skad mozna to sciagnac? Strasznie mi zalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 1. loodzie poratujcie - gdzie znajde tetrisa co działa na winxp??? 2. w salonach gier była kiedyś taka głupia strzelawka Vastar. tego też szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A ma ktos moze super gre pt. Viper Racing? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Jak dla mnie to jedna z gierek wszechczasow byl Laser Squad ,pamietam ze w to rznalem z kumplem od Timexa przez Commodorka ,amige, az po pc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A ma ktos moze super gre pt. Viper Racing?Ja mam, RaV[666] tez chyba gdzies ma, ale mamy wersje spakowana RARem, pelnej plytowej wersji jeszcze nie dorwalismy... Hmm, to jak, wskrzeszamy pomysl "ligi osiedlowej"? :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 "]Jak dla mnie to jedna z gierek wszechczasow byl Laser Squad ,pamietam ze w to rznalem z kumplem od Timexa przez Commodorka ,amige, az po pc ;]RaVu, pierwsze o niej slysze 8O ale skoro tak mowisz, to pewnie faktycznie musi byc niezla. Ja z takim samym rozmarzeniem wspominam Creatures 2: Torture Trouble na C64 (w SS20 dostala 100%). Gre zrobil team Apex pod opieka developerska Thalamus'a. Gra wymiata na maksa, graficznie blizej jej do Amigi niz do Komcia, muzyka tez najwyzszych lotow. No i ten nieziemski klimat :!: Niby dziecinna platformowka, skakanie ze skarpy na skarpe pociesznym stworzonkiem, a jednak szklanka krwi na kazdego obywatela RP :twisted: - takie makabryczne polaczenia rzadko sie zdarzaja, to jest po prostu bezbledne :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A ma ktos moze super gre pt. Viper Racing?Ja mam, RaV[666] tez chyba gdzies ma, ale mamy wersje spakowana RARem, pelnej plytowej wersji jeszcze nie dorwalismy... Hmm, to jak, wskrzeszamy pomysl "ligi osiedlowej"? :) Pozdr... Nie wiem czy mowimy o tej samej grze bo ten Viper Racing o ktorym ja mowi to zajmowal chyba ponad 70mb :) Jaką wersję masz na mysli i ile ona zajmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja moge grac w NFS IV - hehe albo w Diune, lub Transport Tycoon Deluxe :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 A jest jakiś patch żeby stunts działał na XP??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 o kuźwa prawdziwy archeolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Albo mi sie zdaje albo do tej pory jeszcze nikt nic niepowiedzial o wspanialem grze heroes 2 Ludzie to dopiero gierka wsyzstkie nastepne czesci wymiekaja przy niej !! kolejna stara ale jara gierka jest TYRIAN pamietam jak byle mw podstawowce i chodzilem do kumpla ktory mial PI 200 i sie w to gralo ludzie to byly czasy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 o kuźwa prawdziwy archeolog 1293926[/snapback] Nie, bedzie zasmiecal forum nowymi pytaniami. Warto czasami aktywowac stare tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Może reaktywacja tego pomysłu ? :D (tlyko nie mam dużej ilości starych gier gdyż je oddałem :P może kilka się znajdzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Szkoda, że nikt nie wspomniał o Shogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...