pCz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Czesc :) Chce sobie kupic naped DVD ale na DVD sie nieznam. 8O http://arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=8 - bede kupowal tutaj. Jesli mozecie mi cos doradzic to byl bym wdzieczny. Cena maksymalnie okolo 150 :wink: i kolor Czarny. 2pytanie czy wogole oplaca sie teraz kupowac DVDRom czy dozbierac do DVD-RW? *Jesli taki topic byl to Przepraszam lecz go niezauwarzylem. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 polecam lg czarny dobrze czyta jedyny bol to maly buffor ale ogolnie sprawdza sie dobrze i nie jest zbyt glosny. A jak masz kase to kupuj Pionierr`a DVD rom to podstawa nie ma sensu sie narazie pakowac w DVD RW poczekaj az sie rozpowszechnia dwuwarstwowe wtedy kupisz nagryware i bedziesz mial porzadny zestaw DVD rom i DVD RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Według mnie warto kupić nagrywarke DVD RW, bo dwuwarstwowe płyty prędko nie stanieją. Jeśli natomiast mialbyś ją katować odczytując dużo płytek cd to warto dokupić dodatkowo napęd cd/dvd. Z nagrywarek to polecam Lite-ON'y, a zwykłymi napędami sie od wieków nie interesuje więc nie doradze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja polecam toshiba/pioneer. A co do DVDR to za około 340 zł masz nagrywarke benq z DL (zmiana firmware - ale firmware jest na stronie producenta napędu, znaczy w woli ścisłości to benq zapowiedział że będzie taki firmware do DW822a plus dnia 30.09.2004.)Zakup myśle przyszłościowy. Mi ta nagrywara wystarcza 8x ma dla dvdr wiecej mi nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...