ptaku666 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No właśnie ostatnio odkurzyliśmy z kumplem i wynieśliśmy z piwnicy starą poczciwą Amigę 500. Do głowy wpadł nam pomysł aby zorganizować osiedlowy turniej w Sensible World of Soccer (któż nie zna tej gierki). Mamy dwa dżoje, telewizor i kanapę wystawi się na świeże powietrze, zaopatrzy w kratę browara i jazda. Sęk w tym, że niemal wszytskie gry nam wcięło. Oto moje zapytanie: czy ktoś z użytkowników forum nie ma żadnych gier na Amigę lub mógłby załatwić ? Chodzi mi o jakiekolwiek tytuły, ale najbardziej zależy nam na: Sensible Soccer i Sensible World of Soccer, Sierra Soccer, Mortal Combat 1 i 2, Syndicate innymi grami tez nie pogardzimy !! Jeżeli ktoś to ma i nie jest mu potrzebne to bardzo prosiłbym o kontakt. AMIGA i SWOS NEVER DIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Poszukaj na necie, sporo jest gierek do Amigi. To którą Amisie macie w końcu, 500 czy 600? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Poszukaj na necie, sporo jest gierek do Amigi. To którą Amisie macie w końcu, 500 czy 600? ;] spoko, ale w necie są gry na emulator a mi chodzi o gry na dyskietkach, jezeli chodzi o amige to mamy 500 i 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To są adf`y, czyli obrazy dyskietek, robisz kabelek między pc a amigą i przegrywasz te gierki na amigę, dokładniej na jej dyskietkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To są adf`y, czyli obrazy dyskietek, robisz kabelek między pc a amigą i przegrywasz te gierki na amigę, dokładniej na jej dyskietkę. oki, tylko jak to zrobic???? Mozesz nam podac jakąs strone gdzie cos takiego by było opisane, jak wyglada ten kabel itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://emu.makii.pl Tam spytaj, a najlepiej przeszukaj wczesniej ich forum, ktos juz pewnie o to pytal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 napiszcie chociaz jak mają sie nazywac te programy dzieki którym za pomocą tego kabla da sie przegrac gre z PC na AMIGE, bo wiem ze są dwa jedn do amigi i drugi do PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://fellow.sourceforge.net/old_version/...o_transfer.html google.pl p0w4h ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 macie moze jakis schemat, albo znacie jakąs strone o tym jak zrobic ten kabel do tego łaczenia amigi <>PC , mam juz porty (LPT, COM) ale nie wiem jak polutowac piny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...