Totalny Laik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 różnica ok 40 zł w cenie w duronie możę sie udac odblokowac cashe jak wtedy bedzie z ich wydajnością ? Co kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jak uda się zrobić mod Duron/Athlon XP to bedzie z niego Athlon 2200+ XP.... i wydajnościowo tesh tak bedzie.. ;) Jednak ja bym się skusił chyba na tego Athlonka 2000+ XP....Napewno bedzie sie dał podkręcić do 2200+ XP..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zdecydowanie wolałbym dołożyć te 40zł i kupić Athlona. Osobiście nie uznaję sprzętowych modyfikacji podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfjateq Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jeżeli zależy Ci na cenie i w miarę dobrych osiągach w grach to na pewno Duron 1800. Jeżeli jednak kasa nie ma znaczenia to Athlon. Po pierwsze da się go dość mocno podkręcić a po drugie jest wydajniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Tylko Athlon XP 2000+ Athlona mozna bardziej podkrecic niz Durona i Athlon jest i tak wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dziś kupiłem Atlona 8) może mi ktoś powiedzieć coś o seri JIUHB 0342MPM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonash Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja swojego A2000 podkrecialem bez problemu na 2600 na 8rda3I wiec polecam go :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexxdogman Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Polecam Athlona - pełny produkt, który można kręcić (trochę się grzeje) - a jeżeli są jakieś wątpliwości co do zakupu polecam testu procków na stronie PC Format (AMD Duron&Athlon vs. IntelPentium&Celeron). P.S. Zawsze używaj pasty chłodzącej hyhyhy ja zapomniałem i 1700+ poszedł na dno zabierając płytę główną MSI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleem Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 P.S. Zawsze używaj pasty chłodzącej hyhyhy ja zapomniałem i 1700+ poszedł na dno zabierając płytę główną MSI... a nie czasem termoprzewodzacej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 hehe... czepiasz się Pleem...... :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...