Goofy Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Na stronie www.moded-kompz.prv.pl znalazłem „schemat” układu do automatycznej zmiany napięcia (obrotów) w zależności od temperatury procesora. Po jego zmontowaniu i podłączeniu nastała błoga cisza ( tem procka podskoczyła o 3 stopnie ale to dlatego, że też zwolniłem wiatrak chłodzący wnętrze ). Mam tylko jedno pytanie jak odczytać prędkość obrotów wiatrak ( wykorzystując czujnik MOBO )wiatrak zasilanego z innego źródła? Czy jest to w ogóle możliwe ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 kto sie dupkiem urodził ten kanarkiem nie zdechnie wparuj na moded kompz jeszcze raz i znajdziesz tam poradę pt. Modyfikacja zasilania wiatraków z obrotomierzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Cytat kto sie dupkiem urodził ten kanarkiem nie zdechnie wparuj na moded kompz jeszcze raz i znajdziesz tam poradę pt. Modyfikacja zasilania wiatraków z obrotomierzem Co za tyra... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Miłe to to nie było :twisted: ale moje pytanie nie dotyczy tylko pomiaru z poziomu tego układu tylko np. podczas zasilania z innego żródła :D a mam modem i nie mogęczytać 100 porad na stronach :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...