Skocz do zawartości
luk1984

The Thing

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm początek zajebisty, klima i te sprawy, ale później kaszana, zwykły action, klimat się gubi, szkoda ,mogło być zajebiście, ale widać ,że to maksymalna komercha, zrobić 20x mniej wrogów , trudniejszych i mamy klimat, nie wiem, wpakować coś takiego jak Nemesis z RE, lub ten inny koleś z dwójeczki i jest lepiej, według mnie 5/10:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stań za skrzynkami i wywalaj w niego granatami, uważaj by się nie odbiły i nie wruciły do ciebie tak aż ci się skończą granaty zwykłe i te jakieś ultra :) a na sam koniec napalm, jeżeli jeszcze nie zdechnie dopiero wtedy wybiegasz i go prądzisz, walisz z szotgana etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w the thing. Wchodzę do takiego pomieszczenia, gdzie jest taki ogromny stwór, który stoi w jakiś przewóconych rusztowaniach, naprawiam zasilanie i podbiegam do przełacznika po drugiej stronie pomieszczenia i w tym czasie stwór mnie atakuje, ale udaje mi się przełączyć i wtedy tego stwora kopie prąd, ale nic mu się nie robi, za nim jest taki sam przełącznik, ale nie mam do niego dojścia, a potwór ciągle mnie rozwala, dochodzi do poziomu czerwonego i na tym się kończy niczym nie mogę go pokonać. Co ja mam zrobić?? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi