Szary28 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Która jest wegług was najwydajniejsza, lub najcichsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja używam MJ 1000 i nie narzekam. W dzień jej nie słychać, a w nocy słychać lekkie brzęczenie... ale jeszcze nie bawiłem się w wytłumianie drgań więc to też można zlikwidować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Miałem przez kilka miesięcy MJ1000 i byłemz niej bardzo zadowolony. Jako zatapialna jest bardzo cicha. Spokojnie ciągnęła dwa bloki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Posiadam Mini Compact 1000 i jestem bardzo zadowolony. Niestety nie mam prównania do innych bo to moja pierwsza pompka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...