Yari Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jako że jestem zielony , mam pytanie , czy jes tw tym coś alarmującego...? http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/146005275.JPG Errata, albo napięcie za niskie , jak mowilem jestem zielonmy:) Acha i czy może to mieć związek ze spadkiem wydajności procka i karty graficznej w grach i zawieszkach systemu przy włączonym overdrivie karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wszystko jest nieprawidlowe najprawdopodobniej cos sie czujniki na plycie popsuly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A jakie zalecenia?:) Bo nie wiem co robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wszystko jest prawidlowe, pozatym ze zle skonfigurowales program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Płyta: P4S533-x Wyniki pomiarów w evereście: http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/146007322.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/146011013.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jeszcze podam jakie były napięcia podane były w biosie: VCORE voltage 1.53 V +3.3 V voltage 3.16 V +5 V voltage 5.13 V +12 voltage 11.77 V a więc za niskie napięcie , czy ma to związek z obnizona wydajnością karty graficznej w grach i obniżeniem wydajności procesora ? Zakupiłem w piątek radeona 9600 xt i o tej pory zaczęły sie chyba ,,problemy" . Gdy mialem starego ge forca 4 mx 440 procek w aquamarku osiągał ponad 5.500 , a teraz ledwo wyciąga 4.600 , albo mniej. W 3d marku 2001 mam tylko 8 000. 1. Czy ma to jakiś zwiazek z tym niskim napięciem? 2. Czy musze wymienic zasilacz? 3. Jest obawa że mi poprostu się spali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 , ale identyczne objawy dają błędy w sterownikach lub niewłaściwe ustawienia BIOS (AGP). Czy to chodzi o to: pod nazwą : PRIMARY VGA BIOS kryły się dwie opcje : PCI VGA CARD ( to mam zaznaczone) i AGP VGA CARD. Za co dopowiada to ustawienie , że tak sie niezręcznie zapytam.:) Powinienem ustawic agp vca card?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...