qbass Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 możesz sprecyzować dokładniej ?? Dzizus..... :? Jak to mam powiedzieć, a nie będę mówił wprost.... Mówi ci coś nazwisko Carmack ? :D albo mam zaćme, albo mam ostrego zawiasa bo nie kumam :/ p.s jeśli chodzi o temat neo to chyba wiecie co ma się dziać od września :/ Jestes taki głupi czy tylko udajesz. Jak chcesz miec neo640 masz czas do 1 wrzesnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 możesz sprecyzować dokładniej ?? Dzizus..... :? Jak to mam powiedzieć, a nie będę mówił wprost.... Mówi ci coś nazwisko Carmack ? :D albo mam zaćme, albo mam ostrego zawiasa bo nie kumam :/ p.s jeśli chodzi o temat neo to chyba wiecie co ma się dziać od września :/ Jestes taki głupi czy tylko udajesz. Jak chcesz miec neo640 masz czas do 1 wrzesnia. teraz już wiem. Po pierwsze nie jestem głupi :!: A twoja wypowiedz świadczy, iż to Ty do takich osób się zaliczasz. Nie można oceniać kogoś kogo się nie zna, a my chyba się nie znamy ( widać że nawet lepiej ). To że nie znałem nazwiska Carmack, spowodowane jest tym, iż nigdy nie grałem w Dooma ( chyba mi wolno nie grać 8O i nie interesować sie tą tematyką master)...hmm Po drugie to pewnie mógłbym wymienić kilka nazwisk, o których pierwszy raz byś usłyszał ... i w takim momencie nie nazwał bym Ciebie głupcem.. no cóż.. peace 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 możesz sprecyzować dokładniej ?? Dzizus..... :? Jak to mam powiedzieć, a nie będę mówił wprost.... Mówi ci coś nazwisko Carmack ? :D albo mam zaćme, albo mam ostrego zawiasa bo nie kumam :/ p.s jeśli chodzi o temat neo to chyba wiecie co ma się dziać od września :/ Jestes taki głupi czy tylko udajesz. Jak chcesz miec neo640 masz czas do 1 wrzesnia. teraz już wiem. Po pierwsze nie jestem głupi :!: A twoja wypowiedz świadczy, iż to Ty do takich osób się zaliczasz. Nie można oceniać kogoś kogo się nie zna, a my chyba się nie znamy ( widać że nawet lepiej ). To że nie znałem nazwiska Carmack, spowodowane jest tym, iż nigdy nie grałem w Dooma ( chyba mi wolno nie grać 8O i nie interesować sie tą tematyką master)...hmm Po drugie to pewnie mógłbym wymienić kilka nazwisk, o których pierwszy raz byś usłyszał ... i w takim momencie nie nazwał bym Ciebie głupcem.. no cóż.. peace 4 all nie wyzywać się !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...