Shake Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Już pos....eeee.... zassałem!!! :lol: Niedługo podziele się wrażeniami. Wie ktoś czy ten OGL Driver optimized 4 D3 to jest "normal driver" czy "special driver"?? To sterownik opengl z 4.9b z własnymi tweakami Omegi. http://www.driverheaven.net/showpost.php?p...58&postcount=15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Wlasnie zainstalowalem omegi na 4.8 i pierwsze wrazenie to ze sa denne :evil: wczesenij moje 9600 krecilo sie bez niczego na 425250 teraz przy 400250 mam sieke na ekranie w windzie jeszcze :/ niemowiac joz o grach :/ normalnych katalystow oczywiscie niemoge urzywac, no chyba ze mam zapomniec o oc slyszal kiedys ktos o czyms takim ?? na ustawieniacj 425250 chodzilem przez pare miesiecy bez problemu a tu nagle taki zonk :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Sciągni sobie ATITool 0.0.21 albo betę 0.0.22 i tam jak na razie wg readme eksperymentalnie dodano w ustawieniach opcję "remove ..... 9550/9600 ... clock lock" - może zadziała, ale nie musi. ;) Będziesz mógł, mam nadzieję, używać Catalystów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mam teraz omegi na 4.7 niema klopotow z oc a atitool 0.021 niewykrywa wogule mojej karty :| a 0.020 wykrywa bez problemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Właśnie jestem po instalacji katalizatorów 4.8 i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem - nie zapomnieli o starym, dobrym R200 - wynik w 3d mark'u 2001 "podskoczył" o 400 pkt, Far Cry działa wyraźnie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Właśnie jestem po instalacji katalizatorów 4.8 i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem - nie zapomnieli o starym, dobrym R200 - wynik w 3d mark'u 2001 "podskoczył" o 400 pkt, Far Cry działa wyraźnie lepiej. potwierdzam, u mnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambit24 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A czy ktoś wie jak usunąć błąd dotyczący jasności obrazu? Gdy włączam kompa mam solarium a nie monitor. Dopiero, gdy wejdę w zakładkę "barwa" wszystko wraca do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Miałem je, miałem bazowane na nich spirit driver(COOOL!) no a tera jade na Omegach na nich bazowanych. Są spoko, problemów z jasnością nie ma :o W kazdym razie na nich mam 6865 pkt w 2k3, i widac, że jakby gładziej to chodzi/szybciej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekx Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Na tych nowych omegach w ogole nie moge krecic karty. Wracam do poprzednich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...