Skocz do zawartości
BLANTMEN

WTF ?? :O Ufo nad śląskiem ??

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chciałem tego dawać do tematu "Tweakowi fotografowie", bo same off topici by się porobiły. Proszę moderów o wyrozumiałość :wink:

Wracając z działki chciałem zrobić fajne zdjęcie churkom ... I to co zobaczyłem po jego wykonaniu ...

Dołączona grafika

Co to jest ??? UFO ?? 8O Zdjęcie było robione bez lampy błyskowej, więc wykluczam jakiekolwiek odbicie światła. Tak samo nie może to być słońce, gdyż już dawno zaszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do strefy 51 z nim!!

A tak powaznie - ja jakies inne istoty byly by w stanie doleciec do nas (liczac ze przy obecen technologi czlowiek najdalej na kisezycu byl, a najblizsza gwiazda nie liczac slanca jest pare milionów lat swietlnych) to poprostu musieli by posiadac taka technologie ze napewno ich byc nie widziala jako swiatlo, dlatego wszystkoe zdiecia "ufo" to bajki, a kontakty 3 stopnia mozna wlazyc miedzy bajki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do strefy 51 z nim!!

A tak powaznie - ja jakies inne istoty byly by w stanie doleciec do nas (liczac ze przy obecen technologi czlowiek najdalej na kisezycu byl, a najblizsza gwiazda nie liczac slanca jest pare milionów lat swietlnych) to poprostu musieli by posiadac taka technologie ze napewno ich byc nie widziala jako swiatlo, dlatego wszystkoe zdiecia "ufo" to bajki, a kontakty 3 stopnia mozna wlazyc miedzy bajki.

Ciekawa teoria, tylko o ile w kosmosie da sie osiagnac predkosc swiatla i byc moze wyzsza (uzywajac tuneli hiperprzestrzennych czy jak im tam bylo), to o tyle w atmosferze planety nie jest to mozliwe, dlatego nie wszystkie fotki "ufo" musza byc fantazjami ludzi., ktorzy robia fotki. Dajcie fotke do strefy 11, fajny show bedzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA WIEM - to jest puszek okruszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak serio to stawiam światła helikoptera,małego samolotu, jakies swiatło odbite od niego badź dzieło fotoszopa :twisted: :twisted: poza tym UFO nie wyglada jak świecący zmutowany trzmiel :lol: :lol: wrzuc zdjecie w wyzszej rozdzielczosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając z działki chciałem zrobić fajne zdjęcie churkom ... I to co zobaczyłem po jego wykonaniu ...

Chcesz powiedzieć, że nie widziałeś tego, tylko dopiero potem na fotce ?

Aparat ma z tyłu LCD. Jak zrobiłem zdjęcie to potem je oglądałem.

(...)A tak serio to stawiam światła helikoptera,małego samolotu, jakies swiatło odbite od niego badź dzieło fotoszopa

Helikoptera nie słyszałem (chyba że to był jakiś nowy prototyp :P ) A w fotoszopie się nie bawiłem. Mam świadka że zdjęcie takie jest od początku.

TO byl helikopter sie rozmazalo bo masz kupawy aparat  :D

Ijaaasne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi