BLANTMEN Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie chciałem tego dawać do tematu "Tweakowi fotografowie", bo same off topici by się porobiły. Proszę moderów o wyrozumiałość :wink: Wracając z działki chciałem zrobić fajne zdjęcie churkom ... I to co zobaczyłem po jego wykonaniu ... Co to jest ??? UFO ?? 8O Zdjęcie było robione bez lampy błyskowej, więc wykluczam jakiekolwiek odbicie światła. Tak samo nie może to być słońce, gdyż już dawno zaszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A czym robiles?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 stawiam na komara w aparacie, na pewno siedzi na matrycy :) albo swietlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Świetlik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To tajny rosyjski satelita szpiegowski "Goldeneye" mierzący poziom zaludnienia i przyrost naturalny na dany terenie. A tak naprawdę nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 U mnie to samo UFO siedzialo wczoraj na parapecie ! Serio, ja wymiekam. Masz jego zdjecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 do strefy 51 z nim!! A tak powaznie - ja jakies inne istoty byly by w stanie doleciec do nas (liczac ze przy obecen technologi czlowiek najdalej na kisezycu byl, a najblizsza gwiazda nie liczac slanca jest pare milionów lat swietlnych) to poprostu musieli by posiadac taka technologie ze napewno ich byc nie widziala jako swiatlo, dlatego wszystkoe zdiecia "ufo" to bajki, a kontakty 3 stopnia mozna wlazyc miedzy bajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Umyj obiektyw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 do strefy 51 z nim!! A tak powaznie - ja jakies inne istoty byly by w stanie doleciec do nas (liczac ze przy obecen technologi czlowiek najdalej na kisezycu byl, a najblizsza gwiazda nie liczac slanca jest pare milionów lat swietlnych) to poprostu musieli by posiadac taka technologie ze napewno ich byc nie widziala jako swiatlo, dlatego wszystkoe zdiecia "ufo" to bajki, a kontakty 3 stopnia mozna wlazyc miedzy bajki. Ciekawa teoria, tylko o ile w kosmosie da sie osiagnac predkosc swiatla i byc moze wyzsza (uzywajac tuneli hiperprzestrzennych czy jak im tam bylo), to o tyle w atmosferze planety nie jest to mozliwe, dlatego nie wszystkie fotki "ufo" musza byc fantazjami ludzi., ktorzy robia fotki. Dajcie fotke do strefy 11, fajny show bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 aRoo"]A czym robiles?? HP Photosmart 735. Umyj obiektyw :) Obiektyw jest czyściutki ! O aparat dbam bardziej niż o coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 JA WIEM - to jest puszek okruszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak serio to stawiam światła helikoptera,małego samolotu, jakies swiatło odbite od niego badź dzieło fotoszopa :twisted: :twisted: poza tym UFO nie wyglada jak świecący zmutowany trzmiel :lol: :lol: wrzuc zdjecie w wyzszej rozdzielczosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ostatnio na niebie były widoczne kawałki meteorytu .. może udało Ci się to uchwycić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Wracając z działki chciałem zrobić fajne zdjęcie churkom ... I to co zobaczyłem po jego wykonaniu ... Chcesz powiedzieć, że nie widziałeś tego, tylko dopiero potem na fotce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 aRoo"]A czym robiles?? To swietliki tak wysoko lataja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 TO byl helikopter sie rozmazalo bo masz kupawy aparat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ech, że tez nikt nie poznał, toć to super-man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Wracając z działki chciałem zrobić fajne zdjęcie churkom ... I to co zobaczyłem po jego wykonaniu ... Chcesz powiedzieć, że nie widziałeś tego, tylko dopiero potem na fotce ? Aparat ma z tyłu LCD. Jak zrobiłem zdjęcie to potem je oglądałem. (...)A tak serio to stawiam światła helikoptera,małego samolotu, jakies swiatło odbite od niego badź dzieło fotoszopa Helikoptera nie słyszałem (chyba że to był jakiś nowy prototyp :P ) A w fotoszopie się nie bawiłem. Mam świadka że zdjęcie takie jest od początku. TO byl helikopter sie rozmazalo bo masz kupawy aparat :D Ijaaasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja na jednym zdjeciu z chorwacjii tez mam jakis obiekt latajacy tylko duzo wyzej i fotka w dzien robiona.... taka czarna plama.... fotka robiona idiotenkamera ale na pewno nie byla to plamka na obiektywie... jak znajde to rzuce.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 BLANTMEN jak masz to zdjecie o wyzszej rozdziałce to wrzuć :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kurde fotke zrobiłem w rozdzielczości 640 x 480 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 To wygląda mi na owada. I podświetlenie z tyłu co dało taki efetk. Ew. Klisza była prześwietlona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zdjęcie było robione cyfrówką. Z tyłu nie było żadnych lamp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 AKa: mistrzu, dyfraki nie mają klisz. też mysle to ze podswietlona [gluteus maximus] owada Cholera go wie.... :P keke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Albo owadek , albo jakis oswietlony helikopterek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 to ptak, to samolot, nie to cos podswietlonego przed obiektywem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Widziałem orła cieeeeńńńńń :) ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kurde a moze to samolot :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kurde a moze to samolot :> samolot tak sie nie swieci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 dyfraki nie mają klisz Toż to wiem, ale nieprzeczytałem postów które były niżej niż zdjęcie... Ja mam troche aparatów w domu w tym 4 cyfrowe+4normalne. Moge nawet jak ktoś niewieży napisać jakie to modele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 OT Haha rzeczywiscie napisanie modeli jakis aparatow to niepodwazalny dowod na to, ze je masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...