spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Mam do czynienia z gosciem ktory twierdzi ze (cytuje) "niezaleznie jak dobre screenshoty mu pokaze - w Boga nie uwierze" ;) Zaproponujcie mi jak go przekonac ze np. jakas giera chodzi mi bardzo plynnie mimo ze moj sprzet wydaje sie byc slaby? :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Kurf, sorry za ta ankiete, pewne bliskie mi stworzenie ma ostatnio "te ciezkie dni" i chyba musialo sie jakos wyzyc pod moja nieobecnosc w pokoju :P Jeszcze raz sorry... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mam do czynienia z gosciem ktory twierdzi ze (cytuje) "niezaleznie jak dobre screenshoty mu pokaze - w Boga nie uwierze" ;) Zaproponujcie mi jak go przekonac ze np. jakas giera chodzi mi bardzo plynnie mimo ze moj sprzet wydaje sie byc slaby? :) Pozdr... Nie stresuj sie tak :) Olej kolesia, co ci tak na tym zalezy. Ciesz sie ze ci chodzi tak dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 W sumie to masz racje :D. No przeciez to jego strata ze mi nie wierzy hehe ;). A tak summa summarum to i tak nikt mi nie uwierzy ze na P II @466, 384 MB i GF4 MX440 (300/450) Max Payne chodzi plynnie w 640x480, full detalach, z FSAA 4x i Anizo Filtering... Ja sam w to nie wierze... 8O Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Kurf, sorry za ta ankiete, pewne bliskie mi stworzenie ma ostatnio "te ciezkie dni" i chyba musialo sie jakos wyzyc pod moja nieobecnosc w pokoju :P Jeszcze raz sorry... Pozdr... spox spavacz :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...