Skocz do zawartości
Rafalmag

geforce 5900: Asus V9950 SE i V9950 GE ???

Rekomendowane odpowiedzi

GameFace to kilka ciekawych bajerów m.in.:

-Chat z Obrazem i dźwiekiem w trakcie grania i we wszystkich grach

-Oglądanie telewizji w trakcie grania j.w.

-Monitoring (ale nie wiem czego :P) w trakcie grania...

wg. mnie fajny bajer do gierek ON-Line...

inne strony opisują technologie tak...

"Technologia GameFace firmy ASUS Firma ASUS dodała do swojej oferty dodatkowe innowacyjne narzędzie. Jest to GameFace, oprogramowanie do zestawiania połączeń wideokonferencyjnych, które oferuje dodatkowe możliwości w zakresie interaktywnych gier poprzez łączenie funkcji wideokonferencji typu ?point-to-point? z graniem w gry on-line. Podłącz kamerę internetową i zobacz minę rywala, którego właśnie pokonałeś, a na koniec rzuć jakimś wesołym komentarzem."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Częstotliwość pracy pamięci jest taka sama. Różnią się wyposażeniem (oprogramowanie).

BTW. To że pisze 700 Mhz to jest wartość efektywna, a rzeczywista to 350 Mhz :arrow: zegary i ilość pamięci są the same :)

Odnośnie oprogramowania (różnic) :arrow: to są moje przypuszczenia :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z tabeli na dole strony wynika, ze oprogramowanei jest identyczne, a roznica w cenie prawie 150 zl na korzysc "SE"

CHyba wiem... :idea: Myślę że karty mają różne nazwy w zależności od kraju w którym są sprzedawane (np. w Polsce to SE). Karta ma tą samą budowę, taktowanie, wyposażenie :plum:

A SE jest tańsze bo GE z importu, a dystrybutor w Polsce ma tylko SE

:arrow: GE to Gamers Edition

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi