Fatal@Error Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Hej ho !! Pierwsze pytanko: Mam zamiar zrobić sobie okienko w komputerku, i zastanawiam sie czy by to wyciąć, laserem chciałem ale chcą za to 50 zł, jest też jakaś maszynka widziałem tu w jakimś poście ale narazie nie mam kaski, może kontówką ale czy idzie dokładnie to zrobićkontówką ??. Drugie pytanko: Jak już to wytne widziałem takie jakieś gómy, uszczelki na krawiędziech, gidze takie coś kupić, w jakim sklepie ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 siema mozesz spokojnie ciac katowka o ile umiesz to robic i nie bedzie to "twoj pierwszy raz " jak cokolwiek tniesz ... no i zalezy czy twoje okienko ma byc poprostu okienkiem czy cos wymodzonego bardzo to wtedy laserek mniam ... co do uszczelek to kupic je powinienes w sklepie z czesciami samochodowymi ... cos takiego jak przy oknach w maluchu ...ewentualnie w jakims duzym meblowym ..to wtedy takie cos jak masz przy fotelu obrotowym ( jak masz taki normalny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 katoweczka rzadzi 8) : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=827...er=asc&&start=0 mozesz zastsowac uszczelke do samochodu, jakies listwy ozdobne etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A ja Ci poradzę ręczne nożyce do blachy (tylko ostre!!! :wink: ). Całą swoją budę takimi zwycinałem i jest piiiknie :D . Nawiercasz jedna dziurkę wtykasz szpic nożyczek i powolutku wycinasz. Efekt jest naprawdę dobry i szybciutko ! Wygładzasz brzegi i jest całkiem profesjonalnie. Uszczelkę taką można dostać w motoryzacyjnym lub tam gdzie sprzedają szafy wnękowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A ja Ci poradzę ręczne nożyce do blachy (tylko ostre!!! :wink: ). Całą swoją budę takimi zwycinałem i jest piiiknie :D . Nawiercasz jedna dziurkę wtykasz szpic nożyczek i powolutku wycinasz. Efekt jest naprawdę dobry i szybciutko ! Wygładzasz brzegi i jest całkiem profesjonalnie. Uszczelkę taką można dostać w motoryzacyjnym lub tam gdzie sprzedają szafy wnękowe.nigdy takiego czegos nie praktykowalem ale jesli kolega ma jakas solidniejsza obudowe ktora nie jest zrobiona z puszek po konserwach to nozyce chyba odpadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Można wyżynarkę pożyczyć, ja tak właśnie zrobiłem :) obaczymy co z tego wyjdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 chiefa np nozycami razcej nie potniesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Tu jest swietna uszczelka sam kupilem u tego goscia i jestem zadowolony. Jest miekka i MALA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Drugie pytanko: Jak już to wytne widziałem takie jakieś gómy, uszczelki na krawiędziech, gidze takie coś kupić, w jakim sklepie ?? Pytaj w sklepach z artykułami gumowymi. Albo popros kogos z wawy niech Ci na Pulawskiej kupi tyle ile bedziesz potrzebowal (maja mase roznych wielkosci) i wysle poczta. To sa groszowe sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...