Tomcio Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Potrzebuje zmienić napięcie na Celeronie 366MHz pod PPGA. Na płycie nie ma możliwości zmienienia ani w biosie ani zworkami. Pozostaje mi pokombinować na procku. Na slot1 nie ma problemu. Gorzej jest na PPGA. Wiem które nóżki są odpowiedzialne za napięcie, ale nie znam kombinacji. Jeżeli ktoś z was już to robił to prosiłbym o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Na in4pl bylo to chyba opisane izoluje sie jakies nozki, ale nic wiecej nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Potrzebuje zmienić napięcie na Celeronie 366MHz pod PPGA. Na płycie nie ma możliwości zmienienia ani w biosie ani zworkami. Pozostaje mi pokombinować na procku. Na slot1 nie ma problemu. Gorzej jest na PPGA. Wiem które nóżki są odpowiedzialne za napięcie, ale nie znam kombinacji. Jeżeli ktoś z was już to robił to prosiłbym o pomoc. a sprawdzales w datasheet`ach na developer.intel.com ?? tam jest to na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Możesz kupić przelotke z PPGA na FCPGA i tam bedziesz miał zworki aby napięcie podnieść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ale jak sam napisal ma proca na PPGA wiec po co mu przejsciowka na FCPGA :) , chyba ze bedzie chcial zmienic procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Ale na przelotce będzie miał zworki którymi może zmienić napięcie, a w FCPGA będzie mógł normalnie włożyć swojego procka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zawsze może ode mnie kupić płytę główną i przelotkę na FPPGA (z ustawieniami napięcia). :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Gdzie można dostać przejściówkę z PPGA na FCPGA? Czy procek Celeron 533PPGA nie będzie wpadał na niej w reset tak jak Celeron II pod FCPGA na podstawce PPGA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 jest na www.4max.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 na 4max jest schemat laczenia nuzek... a przejsciowke kupisz w jakims lepszym sklepie komputerowym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...