Toadie Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Powrut do Asusa P2B. Pewien postep:gdy odpalam kompa to przez ok.1s. uruchamia sie wiatrak i nagle staje. Wedlug mnie to kondensator a wedlug Was?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 A mozesz troche blizej opisac ten problem bo ja nic z tego nie rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Hehe - mialem podobny problem, ale w starym zasilaczu. Okazalo sie, ze w wentylatorze lozyska byly zle ulozone. Ojciec troche w nim pogrzebal i chodzi jak nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Hehe - mialem podobny problem, ale w starym zasilaczu. Okazalo sie, ze w wentylatorze lozyska byly zle ulozone. Ojciec troche w nim pogrzebal i chodzi jak nowy.U mnie tez tak było. tyle że wiatraczek poszedł na szmelc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...