bruce Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 hi mam taki maly problem-padl mi profil w windzie dokumenty itp juz odzyskalem, pozostal problem z gg :/ skad moge odzyskac liste kontaktow?? :) program wyrzuca mi, ze z serwera sciagnac nie moze, bo.....nie zostala wczesniej wyeksportowana (choc zostala ;]) gdzie moze byc ona zapisana, czego uzyc, HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 C:Documents and Settingstwojskasowanyprofil/Gadu-Gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 hhee Lepij korzystac Miranda-Im z wtyczka gg ,dzieki mnogosci wtyczek niesamowice funkcjonalna robi wszystko od pogody porzez rss do wysylania mejli [tylko kawy nei parzy] mi chodzi bardzo stabilnei jakby sie ktos czepial o stabilnosc, OpenSource free a nei jak gg zamulacz z banerami ohydne ad-aware , config trzyma w jednym pliku w swoim folderze latwo mozna go zbackupowac ... nie wymaga instalatora choc jest dostepny ....i z fullem pluginow zre ~512kb ramu czyli duzo pnizej 1mb !!! Miranda-IM 4 Life Miranda-IM.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...