Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Byłem troche zdziwiony gdy dzis przypadkiem podstawiłem palce pod wiatraczek od Silencera i okazało sie ze wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e na nie powietrze..Nie powinien on raczej go zasysać? Czyzby kręcił mi się w złym kierunku???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonioo Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 U mnie jest tak samo :/ wydaje się to troche dziwne... PS: też mam rev.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja mam rev. 2 i mam to samo... z tego co wiem to jest przypadłość wszystkich modeli vga silencera, które do tej pory wyszły (nie wiem jak wygląda sprawa u tych najnowszych silencerków) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Co wyście sie wszyscy z choinki urwali?? Przecież to normalne ten coolerek zasysa powietrze z wnętrza obudowy, przepucha je przez żeberka i nagrzene wyrzuca na zewnątrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ROTFL widac staż na forum to nie wszystko , nie no Nicky chce was pocieszyc ale niestety te silencery sa uszkodzone ale ale nie wyzucajcie ich mozecie mi je podarowac , sprobuje je naprawic . :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Co wyście sie wszyscy z choinki urwali?? Przecież to normalne ten coolerek zasysa powietrze z wnętrza obudowy, przepucha je przez żeberka i nagrzene wyrzuca na zewnątrz Myślę, że oni o tym wiedzą (mam nadzieję :D ;)), ale Silencer naprawdę po przyłożeniu paluchów dmucha na nie na tyle mocno, że wydaje się na pozór, jakby przepływ powietrza był odwrotny. W każdym razie jest tak jak powiedziałeś i wszystko działa pierwsza klasa - to nie żadna przypadłość. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 nie no rotfl - powietrze jest zasysane ofkorz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hehe, no wiadomo ze jest zasysane i "wydalane" tyłem - przecież na tym to ma polegać i nikt tego nie kwestionuje i wydaje mi się że o to chodziło Mikowi, Neonioo, więc doszło do małego nieporozumienia :wink: ale tak jak napisał Mietman: ale Silencer naprawdę po przyłożeniu paluchów dmucha na nie na tyle mocno, że wydaje się na pozór, jakby przepływ powietrza był odwrotny i o tą przypadłość mi chodziło :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...