Skocz do zawartości
Gość Mike

Vga Silencer Rev. 3 i dziwna cyrkulacja powietrza...

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem troche zdziwiony gdy dzis przypadkiem podstawiłem palce pod wiatraczek od Silencera i okazało sie ze wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e na nie powietrze..Nie powinien on raczej go zasysać? Czyzby kręcił mi się w złym kierunku????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ROTFL widac staż na forum to nie wszystko , nie no Nicky chce was pocieszyc ale niestety te silencery sa uszkodzone ale ale nie wyzucajcie ich mozecie mi je podarowac , sprobuje je naprawic . :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wyście sie wszyscy z choinki urwali??

Przecież to normalne ten coolerek zasysa powietrze z wnętrza obudowy, przepucha je przez żeberka i nagrzene wyrzuca na zewnątrz

Myślę, że oni o tym wiedzą (mam nadzieję :D ;)), ale Silencer naprawdę po przyłożeniu paluchów dmucha na nie na tyle mocno, że wydaje się na pozór, jakby przepływ powietrza był odwrotny.

W każdym razie jest tak jak powiedziałeś i wszystko działa pierwsza klasa - to nie żadna przypadłość. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, no wiadomo ze jest zasysane i "wydalane" tyłem - przecież na tym to ma polegać i nikt tego nie kwestionuje i wydaje mi się że o to chodziło Mikowi, Neonioo, więc doszło do małego nieporozumienia :wink:

ale tak jak napisał Mietman:

ale Silencer naprawdę po przyłożeniu paluchów dmucha na nie na tyle mocno, że wydaje się na pozór, jakby przepływ powietrza był odwrotny

i o tą przypadłość mi chodziło :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi