Liquid Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Gra lub grał ktoś w tą gierke? Naprawde ma power i klimat wyścigów ulicznych. :twisted: Jesli są tacy ludzie co grali niech podzielą sie opinią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nie slyszalem o tej grze. Daj jakiegos screena czy cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 A najlepiej daj linka do dema albo pełnej wersji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 To na PS2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Łeeeeeeeeeee : :cry: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ja gralem ale na DC nawet spoko w 1 i druga czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Co łeeeee? Nie widziałeś więc nie sie nie oddzywaj. A pozatym żeby choć połowa gier na PC była tak dobra jak gierki na PS2, to bym rozumiał. Ej, ludzie ludzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 z tym łeeeee to chodziło mu chyba o to że niestety sobie nie pogra a nie że gierka jest zła. Sam dużo kiedyś grałem na psx'ie i wiem że na konsole jest dużo super gierek, z którymi mogą się równać nieliczne tytuły na piecyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 sorrki troche mnie poniosło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a znasz może jakies linki do opisów tej gierki czy screenów bo mój kolega ma PS2 i może by mu się to podobało ps. fajne logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Mam do faq-ów dużo ciekawych rzeczy, tylko że po angielsku. http://www.gamefaqs.com/console/ps2/data/30433.html a to drugi: http://www.gamewinners.com/playstation2/To...meRacerZero.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 dobra gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...