Trendzik Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ściągnoł już ktoś to ?? Jak tak to proszę o infromacje czy opłaca się ściągać. Narazie jade na 4.51. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja zainstalowałem, różnicy żadnej nie zauważyłem, ale skoro są nowsze to czemu mam używać starych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 pAq85 nowsze nie zawsze oznacza lepsze, a jesli chodzi o sterowniki to jest to czesta zasada..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 U mnie na KT333 nieco spowolniły system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 U mnie na KT333 nieco spowolniły system.bo pod twoj chipset nie sa juz optymalizowane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 umnie po wgraniu 4.53 moglem wlaczyc agp8 w swojej karcie ale nie moge zadnej gry wlaczyc ani 3dmarka nwet , są albo artefakty albo zwis co mam robić ?? mam czipset kt880 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 odinstaluj je w wgraj te co miałeś wcześniej. Proste nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Ja na KT266A jest zainstalowalem....a podobno są optymalizowane pod KT4xx i wyżej, ale żadnej zmiany nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...