Brunek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witam wszystkich serdecznie :) Mam pytanie. Czy wejdzie mi zalman 7000 alcu do obudowy modecom prostation? Nie moge tego nigdzie sprawdzic, obszedlem wszystkie sklepy w Bialystmoku i nigdzie nie mają zalmanow. Nie chce kupic w necie coolerka i potem miec problem z wlozeniem do budy (plyta asusa a7n8x-e deluxe). Prosze o pomoc. Pozdrawiam KAMIL p.s. W kompie starym dysk mi padl, wiec zadko bede odczytywal temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witam wszystkich serdecznie :) Mam pytanie. Czy wejdzie mi zalman 7000 alcu do obudowy modecom prostation? Nie moge tego nigdzie sprawdzic, obszedlem wszystkie sklepy w Bialystmoku i nigdzie nie mają zalmanow. Nie chce kupic w necie coolerka i potem miec problem z wlozeniem do budy (plyta asusa a7n8x-e deluxe). Prosze o pomoc. Pozdrawiam KAMIL p.s. W kompie starym dysk mi padl, wiec zadko bede odczytywal temat. ja mam ECS jak w podpisie i Coolteka/Pentagrama - zalman by się też zmieścił (buda prostation) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 U mnie wchodzi na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinkler Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Wejdzie na styk, ale wejdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunek Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dzięki za odpowiedzi :) O to właśnie mi chodziło. Jakby ktoś jeszcze chciał dodać coś jeszcze ze swoich doświadczeń bede jak najbardziej wdzięczny. KAMIL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...