Highlander Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Tia, zlozylem zamowienie w twojepc.pl ale od tygodnia albo lepiej - brak odzewu z ich strony, na gg wyciagnalem od nich info, ze moze za 3 tygodnie bedzie ta obudowa, ktora ja chce sobie kupic (DA-01 SLD). Na http://www.pc-cooling.de jest za 150 euro, odliczajac ich VAT to bedzie 131 euro czyli jakies 540zl (w mojepc.pl jest za 633). Jak mi dowala polski VAT na granicy to zrobi mi sie z tego 658zl. Zostaje jeszcze sprawa kosztow przesylki, bo ta obudowa wazy niemalo. Oplaca sie wg was sciagac, czy moze czekac na reakcje mojepc.pl A moze samemu przejechac sie do Berlina, wszak to niecale 2h ze Szczecina :D tylko nie znam sklepow w Berlinie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Jak jestes cierpliwy to poczekaj.Poco przepłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 model DA-01BL-D za 605 i będe go miał za o 10 dni (termin realizacji 14dni) u Aiki -jest uzytkownikiem tego forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nie wiem czy jest sens, diabli wiedzą jak długo może zejśc przesyłka, a nóż widelec coś sie stanie i na granicy zatrzymają? A co zrobisz, jak dojdzie uszkodzona? Wyślesz z powrotem do niemiec? I to wszystko, żeby zaoszczędzić ile? Przecież podliczając koszty wysyłki, praktycznie nic na tym nie zarabiasz, a sporo ryzykujesz. Jak dla mnie, najlepiej brać z Polski, a jeszcze najlepiej zamówić w okolicznym sklepie komputerowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...