milosz.x Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Wiam. Prezentuje wam efekt mojej miesięcznej pracy nad obudową Big Tower Chiefteca. Standardowo była srebrna, po 5 miesiacach użytkowania jej znudziła mi się ( ta jej monotonność ), tak wiec przełożylem kompa do starej budy, rozłożyłem przy okazji WC bo woda troche zepsuta była bo nic nie wlałem do ochrony :D i zacząłem moją przygode ;] WSZYSTKO ROBIONE PRZEZEMNIE, NIC NIE KUPOWANE GOTOWE W SKLEPIE ITP... Jakie zaszły zmiany: 1. wstawione okno na bocznej i gornej ściance 2. przemalowana wewnętrzna konstrukcja obudowy 3. Podmalowany front panel wraz z z moim pseudo napisanym po japońsku :P 4. podświetlone nóżki - koszt 10 zł :D ps. klikajac na miniatury otworza sie zdjecia w rozdzialce 1024x768 (okolo 100 kb) Zdjecia nożek zrobie wieczorem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No cóz moge powiedziec. Mod nie przesadzony, po prostu zrobiony ze "smakiem". Bardzo mi sie podobaja wstawki chromowane i uszczelki na okienkach. Bardzo ladnie zgrałes kolory i wielki plus ze zrobiłes sam takie nozki jak ja mam [kupne, ale Miłosza daja taki sam efekt] Pomyśl nad pomalowaniem zasilacza i napedów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jka nie kupowane, a wentyl zalmana?:D No dobra niech ci będiz troszke można to inaczej zrozumieć :P] A mod całkiem fajny :) Czekamy na zdjęcia podświetlonych nóżek w nocy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Wentyl Coolermaster :P czerwony na dodatek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 milosz.x naprawde dobra robota wlasnie sie przymierzam do malowanka wlasnej budy i niewiedzialem jaki kolorek dokladnie wybrac i po tym co zobaczylem u ciebie biore czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ladny prosty mod nie pasyuje mi tylko ksztalt okienka na goze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Bardzo ładny mod. Mi się bardzo podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Z czego zrobiłeś takie srebne wykończenia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Z czego zrobiłeś takie srebne wykończenia???to są uszczelki chromowane :? dostępne na allegro było o tych uszczelkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 bardzo łądny i schludny mod ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Uszczelki są do kupienia w Obi, na dziale motoryzacyjnym, są to uszczelki na drzwi do samochodów (kolory dostepne: srebrny i czarny) , również są dostępne w Makro ;] cena ~20zł za dwa odcinki po 65 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 milosz mod poprostu wypas ;-) mi sie podoba bardzo. zwlaszcza te chinske/japonskie/? literki or znaczki ;-) jedyna sprawa jaka mi sie nie podoba to ksztalt okienkna na gorze ;-) good job ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 jest fajnie :] ale doczepie sie do zlotej klapki na boku i jeszcze do okien ktore nie pasuja do siebie ( u gory prostokat, na boku okragle) ale oglnie pozytyw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Schludnie, nie przesadzony mod, uszczelki pięknie ułożone, z przodu kolory są umieszczone w oczywistych miejscach, zamek do boku zmieniłbym na granatowy, kaligrafia też skromna i na miejscu. A tak w ogóle to co to oznacza :?: W jednym z topików kiedyś była prowadzona dyskusja co oznaczają znaki japońskie umieszczone przez modera. Żeby się nie okazało że to jakiś "kurczak po wietnamsku" albo sajgonki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ladny, schludny mod, choc ja preferuje obudowy no-name a nie takie za 3 stowy :? Kolorki ladnie dobrane ale "klamka" z boku ni z gruchy ni z pietruchy jest zlota - nie pasuje. Modzik generalnie ladny, mi odpowiada 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mi tam właśnie pasuje złota, bo załozenie było żeby kolory były do par, tak więc napis japoński musiał mieć partnera :D Ja też nie lubie wydawać 4 stów na obudowe, no ale wzieło mnie na WC i potrzebowałem dużej i pożadnej obudowy by całe je tam upakować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 A tak w ogóle to co to oznacza :?: W jednym z topików kiedyś była prowadzona dyskusja co oznaczają znaki japońskie umieszczone przez modera. Żeby się nie okazało że to jakiś "kurczak po wietnamsku" albo sajgonki :D no przeciez napisal: 3. Podmalowany front panel wraz z z moim pseudo napisanym po japońsku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 co jeszcze zauwazylem to ten grill na boku :/ zupelnie nie pasuje mi do moda, jakis znaczek napiecia a z przodu napisy po japonsku WTF :?: :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak będzie kasiora to kupie jakiegoś smoka :D wszystkie części mam po starym modzie :P Co do tego napisu japońskiego, to moje pseudo ale nie z forum tylko z takiej gry online - djEEz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Szefie - czy to uszczelka typu H czu U ?? Buda świetnie wygląda :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ładnie, trzeba przyznać. Doczepię sie tylko do złotego koloru, moim zdaniem gryzie się ze spokojnym charakterem reszty, tak oglądam i RAPTEM odstaje po oczach jakimś tombakiem... Tak mi sie to kojarzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ładnie i bez przesady .. poza oknem .. za wielkie IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Okno jest OK. Moj mod tez sie powoli robi tez bedzie miał takie uszczelki jak Miłosz, w tym samym mejscu kupywaliśmy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Okno jest OK. Moj mod tez sie powoli robi tez bedzie miał takie uszczelki jak Miłosz no to wedlug mnie juz ŹLE zaczynasz po co miec tak samo jak ktos inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Heh. Nie o to chodzi. Tylko ze ja z DJEEZ rownolegle kupilismy te uszczelki:P Zresztą bardzo ładnie sie komponuje niebieski i srebrny:P Moim zdaniem dobrze zaczynam. Buda ze srodka bedzie przypominała te djeez-a ale front panel co co innego:P Ja nie widze nic złego w naśladowaniu djeez. UPDATE: Jak ktos cos robi dobrze to dlaczego mam go nie nasladowac? dwie foty NA PROŚBĘ DJEEZ'A FOTY ZOSTAŁY USUNIĘTE:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Johny, załóż sobie osbny topic bo część będzie pisać o twojej budzie, część o mojej ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wogole gdzie kupiles te uszczelke bo widzialem ja gdzies ale teraz nie pamietam gdzie ja kupilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Uszczelki są do kupienia w Obi, na dziale motoryzacyjnym, są to uszczelki na drzwi do samochodów (kolory dostepne: srebrny i czarny) , również są dostępne w Makro ;] cena ~20zł za dwa odcinki po 65 cm. Trudno tak poczytać moje posty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no przeoczylo mi sie :P ale imho troszq drogo, ale coz chyba nigdzie indziej w polsce sie nie dostanie wezszych uszczelek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Bardzo fajny, ale nie podoba mi się okno na topie budy !!! Dużo lepiej by wyglądało takie jak ma Johny_85. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...