Speed Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Kupiłem Monitor LG 17' 774FT podlaczylem go wszystko prawidlowo podzialal 15 minut i cos w nim szczeliło!! Mam na niego gwarancje czy powinienem dostac nowy monitor w jakim czasie czy pieniadze?? Najbrdziej interesuje mnie w jaki czasie powinienem dostac zwrot?? Monitor mam nieclay jeden dzien. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Strzeliło i co ? Nie ma obrazu, czy co ? Czy może tylko strzeliło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Może był zawilgocony? W takim przypadku mogasię dopieprzyć do gwarancji :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 nie bylo za wilgotno mozliwe jakas wada fabryczna?? Po peostu iskry poszly z tylu i tyle i nie dziala wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś się z monitorem do autoryzowanego punktu serwisowego, ktory masz napisany na gwarancji. Kase, jak pisze w gwarancji zwrócą ci wtedy gdy po 4 naprawach sprzęt będzie dalej nawalał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ja to bym żądał innego na czas naprawy. Zrobiłem tak z druakrką - powiedziałem że jestem grafikiem i mam codziennie mase drukowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbicha Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Na bebnchmarku sa felietony o prawach konsumenta poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 wiem ze monitory wybochaja jak sie zimny podlonczy zanim sie nagrzeje do temp. pokojowej le skoro kupiles go niedawno to raczej nie to bo przez ostatnie dni bylo dosc cieplo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Cytat wiem ze monitory wybochaja jak sie zimny podlonczy zanim sie nagrzeje do temp. pokojowej le skoro kupiles go niedawno to raczej nie to bo przez ostatnie dni bylo dosc cieplo Nie chodzi o zimno monita, tylko o roznice temperatur jak go przytaszczysz do domu. Poprostu wilgoc sie wytraci i osiadzie na lektronice, nie musze mowic jaki bedzie efekt po zalaczeniu, gdy jest wilgotny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...