Arkulus Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ja tam taką kartę graficzną nawet nieźła jest jeszcze trochę po podkręceniu jest spox. A wy jak oceniacie tą kartę graficzną. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Mam i chwalę sobie: 1/ jakość obrazu 2/ wydajność bez O/C i po O/C :) 3/jakość wykonania Uważam, że te karty się słabo kręcą. Są oczywiście wyjątki! :) U mnie nawet V-MOID nie specjalnie pomaga : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 A topic tak niedaleko był: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkulus Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 sorry nie spojrzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...