sector Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 lec fsb w gore ;-) jak kontroluj temp na procu uwazaj zeby sie nie przegrzal ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Update poszedł na Fsb 210 przy nie zmienionym napięciu !!! 3DMark pomyślnie ukończony !!! Pozatym miałem mały problem z komunikatem " CMOS Checksum error -load deflauds = wina baterii wyjąłem z mojej starej płyty 3 -letnią i DZIAŁA !!! (płyta a zatem też bateria miała 4 miechy !!!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 to co ja mam w podpisie chodzi na cl2-3-3-6 na fsb210 i 2.77V chyba najlepsze dla tych pamieci na tej plycie . . . ja mam to w dualu co do procka to nie wiem jak on sie tam krecil ale napiecia powyzej 1.85V i tak pewnie nie uda ci sie osiagnac bo maja jakos poblokowane mosfety chyba i powyzej wali restarty co moment . . . przynajmniej w wersji 1.1 8rda+ tak jest nie jestem pewien jak dalej . . . jak podniesiesz timingi to spokojnie powinienes wycisnac z 220mhz o ile pozwoli ci na to mobo . . . PS. przypomnialo mi sie cos jeszcze :] mam nadzieje ze zmieniles/zalozyles na mostki jakies radiatory pozadne ? bo jak masz jakies badzwie to to moze jeszcze blokowac . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...