dreamtheater Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jak wymienić w GF4 fireware?? z kąd go wziąś?? Bo mam z nia duży problem i wymysliłem jak by się go dało zmienić to coś by się mże poprawiło. z góry dzięki. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ke :?: 8O Co się ma poprawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Jak wymienić w GF4 fireware?? z kąd go wziąś?? Bo mam z nia duży problem i wymysliłem jak by się go dało zmienić to coś by się mże poprawiło. z góry dzięki. pozdrawiam j.w. kekozaczerto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Chyba chodzi mu o firmware ale karty graficzne go nie mają tylko bios jak mobo. Napisz coś więcej o tych problemach i podaj swoją całą konfigurację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamtheater Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No to jak wymienić bios w grafie?? Obiawy: przygasa monitor, obraz nasówa się na siebie. ja nie gram ale, dzieje się to pod windowsem. Prubowałem juz tysiące detonatorów i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamtheater Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 zachowuje się tak jak by miał problemy z odświeżaniem. konfiguracja: barton 2500, kt4av, 512ddr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Napisz kiedy to się zaczeło, coś wymieniałeś wcześniej, coś instalowałeś , to nowa karta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A może to monitor a nie grafa :?: Takie objawy jak opisałeś pasują do padającego monitora co juz obrazu nie trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamtheater Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wymieniałem kilka, żeczy monitor też ale wcześniej sie to też działo jak miałem stary monitor tylko że wcześniej na grach a teraz to się nasiliło i wali się pod windowsem. Komputer się nie zawiesza bo winamp gra, a na GG jestem nadal dostepny. Raz zamieniłem się z kumplem na grafy, na taką samą, tylko że jego miała AGPX8 i u mnie wszystko chulało a u niego się waliło. Grafa ma już 2 latka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvin Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 u mnie jest cos podobnego.... gdy gram to obraz mi sie zwiesza na ok 20sekund po czym moge grac dalej... po prostu obraz mi staje a komp nadal pracuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...