wasiela Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Cze , mój problem wygląda następująco kupiłem Kingstony 512 / 400 , dołożyłem je do Specteców 256/333 i moje wyniki w Aida są fatalne , sami zobaczcie . Komp jak w podpisie (nie kręcony) Czym to jest spowodowane ? i drugie pytanie , także kupiłem wentylator na proca Glacialtech (najcichszy) i chodził bardzo głośno :-( Kiepasa (dlaczego) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kingstony pracują teraz jako 333. Wyciągnij Spectecki i sprawdź jaj teraz to chodzi. Update. Linki nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 linki działają na 100% co sądzicie o tych wynikach /?/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Trochę słabe,ale na upartego można podciągnąć pod kość 333. Jak pisałem wcześniej,wsadź same Kingstony. Powinno być lepiej. Teraz linki działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 niestety teraz nie mogę wyjąć Specteków ze względu póki co na plomby :-( ale jutro wszystko się okaże . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Kurde czy ja cos przegapilem skoro masz plomby to jakim cudem wepchnoles te kingstony magia? Ale tak jak pisza inni wyjmij te 256 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 no chyba jak mam plomby to pofatygowałem się do servisu ... żadna magia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 skoro niekręcony komp to masz fsb 133 mhz, czyli wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ano chyba ze tak ja tam powinienem miec gwarancje jezscze 6 miechod a juz nie mam plomb bo prawie wszystko w nim zmienilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hehe ja też plomby kilka razy zrywałem ... no ale servisant w porzo i mi gwary nie cofnął tylko mówił że to ostatni raz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...