crackers Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Oto i standarowa ankieta.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 apel do wszystkich... prosil bym o bycie bardziej kreatywnym podczas wymyslanie tematow.. bo jak poraz n'ty widze topic "pomocy", "help", "mam problem", to naprawde nie jestem pewien czy to jest to co juz czytalem i mnie nie interesuje czy to co czytalem i chetnie poczytam jak sie rozwija dyskusja.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 siema.... zabojcza ankieta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 w samej rzeczy rozwalająca.............. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 A nie można by tak łatwiejszych pytań? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 No może pytanko nie było zbyt twórcze, ale przynajmniej każdy skapuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Chyba komus sie tu niezle nudzi...... :wink: ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 ale przynajmnie się sowiedzieliśmy że oprócz nas (overclockerów) są leszcze którzy np nie wiedza czy mają podkręconego kompa ej nie wiecie przypadkiem jak podkręceić modem, tak akoś mi przyszło do głowy, bo proca mozna, pamięci można grafe można, monitor można, hdd (jak niektórzy twierdzą) też no to może modem tyz by sie dało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak modem podkręcić, to nie wiem. Ale tak przy okazji, to napęd można też podkręcić... podobnie jak śrubki w kompie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 No ankieta miod malinka :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...