Skocz do zawartości
by -=Merlin=-

Abit NF7 bios moded by Merlin

Rekomendowane odpowiedzi

Świder moglbys sie zapytac Merlina czy konieczny jest taki dlugi "BIOS Message" z nazwa biosu? Wiem ze mozna to samemu zmienic modbinem, wlasnie sie troszke tym bawie ale chyba moglby tam wpisac tylko "ABIT NF7-S 2.0 Speed Fire by Merlin" bez wersji BPL, daty itd ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie może ktoś z nim pogadać i mu wyjaśnić? Myślę, że może dostać rangę etc, ale nie ma mowy o obrazkach w podpisie -że reguła chyba nieprędko się zmieni. Sądzę, że jakoś można załatwić tę sprawę, chyba dosyć już jest chlewu na forum :/

Dzięki za nadzieje o randze ;)

Ja Merlina postaram się "edukować" w tym zakresie :D

Będzie dobrze :)

I prosze nie wyzywajcie już moderatorów (miope) -> Nobody's perfect ;) każdy popełnia błędy, tylko trzeba się umieć przyznać.

I pomyślcie nad Merlinem (moderzy), a ja się wezme za resocjalizacje :D

PS. News-> Merlin już po resocjalizacji :D obiecuje, że już nie będzie takich "wybryków", dziękuje za wsparcie i przeprasza za kłopoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem ze jestem oburzony :( Moze nie zawieram przesadnie udzaialu w dyskusji, ale jednak jesli juz to robie , to staram sie wyrazic pewne konkrety. Z tego powodu uwazam ze kasowanie mojego posta (i wiele innych zapewne rowniez) bylo nie unfair.

Mam nadzije ze ten post zostanie powaznie potraktowany, nie-skasowaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ladna afera.

Ale widze ze moderatorzy pokasowali klopotliwe posty. I jak to w Polsce: beda udawac ze nic sie nie dzialo. (Rywinland)

D26 ver. 2.0 Bpl 3.19 Speed Fire Full - Merlin and MaverS ??

a moze tak bys nazwal:

D26 ver. 2.0 Bpl 3.19 Speed Fire Full - MaverS and Merlin

czlowieku! skromnosci troche :baranek:

merlin, pozdrawiam, naprawde swietny bios. respect

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mavers, jak narazie "upiększa" biosy Merlina -> odblokował kilka zakrytych zakładek ;) dla chcącego nic trudnego ;)

PS. Mavers, wyślij mi te "twoje" biosy na maila saintxx@wp.pl(nospam :twisted:) a zamieszcze je jutro na ftp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam pytanie czy mozna dodac procedure w biosie ?? i w jakim jezyku trzeba ja napisac ? c++ pascal ..

spytaicie sie moze wie @Miope ?? ja niepisze dobrze po polsku stalam sie uczyc i pisac dlawas jak naj ladniej a tutaj dostalem w plecy nozem

@Miope jak potrafisz pisac na C / C++ to teraz mozesz pokazaci wszystkim twoje z dolnoscie a reszte mnie wali kim ty jestesi howajacy sie z MODERATORA smiechu warte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam pytanie czy mozna dodac procedure w biosie ?? i w jakim jezyku trzeba ja napisac ? c++ pascal ..

spytaicie sie moze wie @Miope ?? ja niepisze dobrze po polsku stalam sie uczyc i pisac dlawas jak naj ladniej a tutaj dostalem w plecy nozem

@Miope jak potrafisz pisac na C / C++ to teraz mozesz pokazaci wszystkim twoje z dolnoscie a reszte mnie wali kim ty jestesi howajacy sie z MODERATORA smiechu warte

OFICIALNE PRZEPROSINY WDUZYH LITERACH to cie wybacze mnie to zabolalo i poruszylo nie bylem tak jeszcze obrazony

by -=Merlin=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

merlin przesadzasz

jestes poprostu chamem - nie znasz forum, nie wiesz ze Miope to kobieta, a zachowujesz sie jak moj mlodszy brat

Nie odzywaj sie prosze juz w tym temacie jak nie chcesz nic wniesc, temat jest o biosach, chcesz pobluzgac to na forum oneta. Nie podoba sie to poprostu nacisnij krzyzyk w przegladarce. I nie odpowiadaj na tego posta, jak masz cos do mnie to pisz na pw.

PANOWIE TEMAT O BIOSACH JEST, JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odzywaj sie prosze juz w tym temacie jak nie chcesz nic wniesc, temat jest o biosach, chcesz pobluzgac to na forum oneta. Nie podoba sie to poprostu nacisnij krzyzyk w przegladarce. I nie odpowiadaj na tego posta, jak masz cos do mnie to pisz na pw.

PANOWIE TEMAT O BIOSACH JEST, JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM :idea:

Ostro, ale słusznie.

A ja mam takie pytanka:

1.Czy nie ma nikt problemów z najnowszym biosem D26 ?

U mnie sypie się wskazanie napięcia -5V w biosie - wskazuje czasem "-4.:"

Najnowsze biosy Merlina są zdaje się na nim oparte.

2. Czy ktoś porobił zrzuty, zakładek w biosach Merlina.

Ot jestem ciekawy jak wygląda. :)

(narazie sam nie testuje, ale od 30go wrześnie dołączam do testów :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto skasował moje posta ??? w którym to napisałem co myśle o postepowaniu Miope ....

1. O tym z drwi z tego jak merlin pisze po polsku .. itp ..???

2. Ze nie poswiecila wystarczajaco duzo czasu na wytłamaczenie ze Merlinowiu ze nie mozna miec obrazków pod podpisem /??

JAK Kasujecie to wymagam chociasz inforamcji z jakiego powodu mój post został skasowany ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...