kaczala Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witajcie! Chcę sobie zmienić RAM. Moja decyzja wacha się koło poniższych dwóch pozycji: Twinmos Twister 2x512MB PC3200 CL 2 - 1082zł GeIL Ultra 2x512MB PC3200 CL2 - 1099zł (http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=7020&sid=1) Moja płyta i tak na razie nie obsługuje duala ale chcę mieć dobry RAM na przyszłość. Proszę o opinie, komentarze, sugestie (cokolowiek mile widziane) Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 TwinMoss ostatnio sie popsuł wiec zbytnio nie polecam. Geil to dobra firma ale też raczej dużo na nich nie wykręcisz, Polecił bym jakieś OCZ ale są troszke droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 No OCZ... ale tylko troszeczke droższe :P zdziebko... Sczerze to mam IDENTYCZY dylemat... no miałem :D ja biore Geile, mają pozłacane styki czyli można sie napięciem i timingami pobawić... Domyślnie mają 2-4-4-8 ale na w ich opisie pisze, ze pójdą na 2-3-3-6 :twisted: zawsze coś (czasem trzeba podnieść napęcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Twinmoss ostatnio zaczyna dołować, lepiej weź już te Geil, ew jakieś OCZ lub po prostu poszukaj Hyniksów D-43, swietna inwestycja na przyszłość do dużego FSB. Ew polecam KHX3200 nawet z lirerką A, są na Winbondach CH-5 ale przy odpowiednim napięciu ( około 3,0V ) powinny spoko biegać na 230-240 z CL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...