Skocz do zawartości
xxx

Asus A7N8X-E Deluxe + WIFI MAm problem POMOCY !!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

sprawa wygalada tak moj koles kupił ta płyte i ma nastepujacy problem

jak nagra swiezo system, ,stery to wszystko bardzo dobrze chula,ale jak tyko nagra jakiego kolwiek antywira to odrazu mu wszystko bardzo zamula , ja miałem juz 3 płyty na NF2 i na kazdej po wgraniu anty wirow było git ale Asusa nie miałem , ma w antywirze te samy usawienia co ja i ten sam chipset i umnie wszystko gra jak u wszystkich mich kolesi z NF2 to co u nie go nie gra bo noramalnie film z twardego na twrdy sie przegrywa ok 1 minuty a Win dziala jak na P500 mhz i 128 sdr :D :D

POMOCY heheehhe :D :D mam nadzieje panowie ze mi doradzicie bo ja juz wszystkiego prubowałem i w serwisie tez :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. niech zmieni bios

2. niech sprawdzi czy przypadkiem ten antywir nie skanuje systemu i dlatego zamula

3. po kolei odpinać elementy zestawu i badać czy któryś może przeszkadza.

a tak pozatym, ja nie mam problemu z tą płytą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leo podaj jakis namiar do ciebie . to wlasnie o mnie kolega pisze to ja mam ten problem .walcze z tym 3 miesiace wkoncu znalazlem przyczyne {antywir} tylko nie wiem czemu tak jest . chcial bym pogadac z toba na gg lub team speak jesli to mozliwe . nie znam nikogo kto ma ta sama plyte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leo podaj jakis namiar do ciebie . to wlasnie o mnie kolega pisze to ja mam ten problem .walcze z tym 3 miesiace wkoncu znalazlem przyczyne {antywir} tylko nie wiem czemu tak jest . chcial bym pogadac z toba na gg lub team speak jesli to mozliwe . nie znam nikogo kto ma ta sama plyte.

Hristo! Jest cały duuuuuży topic poświęcony tej płycie (i jej poprzedniczce), spróbój może tam zapytać. link do ostatniej strony topic'u. Dobrzejest też przeczytać FAQ na pierwszej stronie tego wątku.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hristo! Jest cały duuuuuży topic poświęcony tej płycie (i jej poprzedniczce), spróbój może tam zapytać. Link do ostatniej strony topic'u.

Dobrze jest też przeczytać FAQ na pierwszej stronie tego wątku.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...