fenriz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 GG chodzi ładnie na wpkontakt, ale kiedy wpisuje hasło( na 100% poprawne) to wyskakuje cos takiego http://konradzik.inter.net.pl/pliki/tlen.jpg Juz mnie szlaczek jasny trafia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ehhh..wez sobie panie AQQ sciagnij obsluguje AQQ,GG i ICQ, no chyba ze koniecznie w WP kontakcie chcesz siedziec.Spr z innym nr GG -z innym kontem na GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ehhh..wez sobie panie AQQ sciagnij obsluguje AQQ,GG i ICQ, no chyba ze koniecznie w WP kontakcie chcesz siedziec.Spr z innym nr GG -z innym kontem na GG. moze jakis link ?? bo cos nie che sie sciagac z wygoglowanych stron :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 www.myportal.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 tylko zaznacz w opcjach(jezeli jestes za zapora) Bo tez sie nie bedzie laczyc...Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 To samo jest i na aqq - złe hasło do gg , a na pewno jest poprawne, to juz zalatuje lekką paranoją :baranek: :baranek: :baranek: W tej chwili działa tylko wpkontakt i oryginalne gg :arrow: http://konradzik.inter.net.pl/pliki/aqq.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 No bo może naprawde złe hasło wpisujesz ? Weź idż do kogoś kto ma GG , zrób nowy profil , wpisz tam swój ligin i naciśnij przypomnienie hasła . Hasło zostanie wysłanie na tego meila na którym się rejestrowałeś do sieci GG . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wybacz ale idiotą nie jestem , mowiłem że pomyłka w gre nie wchodzi :evil: ważne że na 2 programach działa więc po co mi 5 komunikatorów :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...