leonbubu Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Niedziałają mi pod XP dlaczego ? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mi też nie działały, :? ale pokombinowałem i działają :) , to nie jest problem ze sprzętem tylko z oprogramowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Niedziałają mi pod XP dlaczego ? :cry:musisz odinstalowac z dodaj usun stare stery i te powinny wtedy dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ale kufa co Ci nie dziala? bo moze nie mozesz wejsc do zakladki dzifrosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ale kufa co Ci nie dziala? bo moze nie mozesz wejsc do zakladki dzifrosa?no mi tesh zakladka nie dzialala ale jak sie odinstaluje stare stery zrobi reset kompa i zainstaluje te nowe to powino byc oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 sposob ktorszy: skaskowac plik nvrspl.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...