Pietja Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak w temacie. Dodatkowo opisze iz posiadam plyte glowna obslugujaca agp x4 i x8. AGP w biosie aktywne. Pracuje w x4 lecz gdy przelaczone na x8 po chwili uzywania np. gry wyrzucany jest komunikat o zresetowaniu akceleratora graficznego z powodu nie odpowiadania sterownikow. (Windows obsluguje ok - tyczy sie jedynie gier). Prosze o pomoc jak sobie z tym poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 a poco ci agpx8 do takiej grafy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Heh, ta grafa ma tak mala przepustowosc ze nawet agpx2 nie wykorzystala by w pelni, a agpx8 to totalna pomylka ;) moja rada: nie przejmowac sie, dac agpx4 i cieszyc sie (choc nie wiem czy bedzie czym ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 też mam radka i tez mi agpx8 nie działa juz na 2 płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietja Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wlasnie sobie poradzilem z moim problemem - wystarczylo podczas instalowania pakietu 4 in 1 odznaczyc polecenie instalowania agp. System zaintslowal standard i wszystko chodzi na x8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no bajka tyle ze bez sterow do agp to juz zupelnie radek musi wymiatac .. mogles sprubowac wylaczyc VPUrecover w sterach ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietja Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wylaczenie VPU nie pomoglo - gdzies na zagranicznym forum ktos proponawal odznaczenie agp w 4 in 1 poniewaz w owe sterowniki wkratl sie jakis blad. Teraz wszystko mam powlaczane na max (wlacznie z VPU ktory wskazuje prace w trybie x8). Nie mam zastrzezen do pracy poniewaz komp chodzi stabilnie - a probowalem juz wszystkiego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...