leonbubu Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nie działają mi dlaczygo? Pokazuje błąd w Rundll.dll jak chce wejść do konfiguracj karty :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nie działają mi dlaczygo? Pokazuje błąd w Rundll.dll jak chce wejść do konfiguracj karty :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Działają, tylko trzeba ręcznie wywalić plik: nvrspl.dll - właśnie ten. Czasami nie bierz się za wywalanie Nvrspl.dll - jakoś taki, tylko pisany wielkimi literami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Spoko działają mi jusz.Wystarczyło odinstalować stare stery i wszystko gra.Ale po zrobieniu testów nowych sterów i tak wole te 30.82.Moja karta to GeForce 2MX200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...