ls75 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Forum przejrzalem dosyc mocno. Ale tylko metlik wiekszy w glowie i nie wszystko znalazlem. Chce prostych odpowiedzi na moje watpliwosci... (pewnie to niemozliwe) Chce zmienic plyte glowna na jedna z ponizszych: 1. ABIT NF7-S2 2. ASUS A7N8X nFORCE2-ST DELUXE-E ewentualnie ABIT AN7 Cel jest taki ze mam bartona 2500+ bez odblokowanego mnoznika (20 tydzien 2004 - seria AXDA2500DKV4D KQYHA) Nie chce go drutowac na mobile itp. Nie chce zmieniac mnoznika chce tylko podniesc jedynie FSB do ok 200. Tak zeby komputer byl stabilny - pracujac 15h dziennie w aplikacjach graficznych. Mam dobrze wentylowana obudowe (antec) oraz chlodzenie powietrzne (thermalright slk900a) i zasilacz tez niczego sobie (antec 350) teraz pytania: Takie sa moje kryteria wyboru oraz pytania. Prosze o obiektywne porady i odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Czy nikt mi nic nie odpisze? Przeciez tu jest tylu zwolennikow abita i asusa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 bierz tą która ci pasuje .. jesli myslisz tylko o podkreceniu na 200 to obie dadzą rade .. proste :) osobiscie wiadomo co moge ci polecic .. popatrz w moj podpis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...