SebNET Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Witam !!! Jestem nowicjuszem w sprawach podkręcania, więc mam pytanie do szanownego grona ekspertów. A mianowicie chodzi o to, że słyszałem, że jest możliwość podkręcenia mojego procka Pentium 4 1.7 GHz. Może mi ktoś powiedzieć ile optymalnie go można podkręcić, co użyć do tego celu. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 http://dzikie.net/?mode=1&cel=ocguide przeczytaj to i dopiero zadawaj pytania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebNET Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dzięki poczytam. A nie wiecie ile tak bezpiecznie można podkręcić P4 1.70 ? Chodzi mi o stabilność i żeby nie spalić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 nikt ci nie powie ile twoj sie bedzie krecil jeden wyciagnie 4 GHz a drugi moze 1,8 MHz i koniec, podsatwowa sprawa to temp, krec i sprawdzaj ja jak bedzie niestabilny to daj mu wiecej pradu zwiekszajac vcore ps. przy zwiekszaniu vcore uwazaj na temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Podaj caly konfig PS wydaje mi sie, ze to jest procesor na rdzeniu Wilamette Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...