bicepsss Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ludzie pomóżcie jak możecie mam zamiar kupić kartę graficzną i mam z tym mały problem zamawiałem kartę : Radeon 9800 Pro Sapphire 128 MB DVI + TV BOX (256-bit) Ale nie ma jej na stanie i czekam już tydzień bo w hurtowniach jest ich brak Kolega zaproponował mi inną która cenowo jest podobna (drobna różnica ceny) Gainward FX PP! Ultra/1100XT TV/DVI GS Poradźcie czy warto zamieniać zamówienie i wziąć tego Gainwarda? ? ? W sumie Karty Gainwarda dobrze się kręcą ale i to samo można powiedzieć o tym Radku. Kolega inny podkręcał ją i ponoć chodziła jak XT Pomóżcie mi którą bo w sumie dać tysiaka na coś to też nie byle co. zależy mi na opiniach ludzi którzy się spotkali z tymi kartami i majką jakieś z tym pojęcie. Z góry dziękuje A i te Gainwardy są na hurtowniach a ja już nie mogę się doczekać żeby zagrać w DOOM 3 BO Karta ma wyłącznie służyć do gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Szukaj radka, tez miałem taki dylemat ale kupiłem jednak Sapphire. W Fx strasznie słabo chodzi ps2.0 i ma on przestarzałą architekture 4x2 a nie jak radek 8x1. Szukaj Sapphire r360 na PCB od XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez2 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Lepszy jest Radek, posukaj go w innym sklapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M M T Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A ja jestem innego zdania. Bierz FX katra super się kręci i bez problemu bije Radeony w testach. A te bajki od miłośników radków to lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 M M T ---> heheh A te bajki od miłośników radków to lipa. Szkoda tylko że wszystkie testy jakie były przeprowadzane wykazuję że radek jest lepszy. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Popieram M M T. FX górą (z OC), karty dają się pięknie podkręcać (możesz przebić nawet 5950). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A w Radkach wersje XT... jakies pytania ? Only Radeon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...